Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tetování jsou to pěkná, otázka bude, jak budou vypadat, až se kůže mladice zkrabatí a zvráskovatí a budou tam v 70 letech i špeky. Pak místo katedrály, bude UFO. A bývalá kráska bude rozmítat, za kolik desítek tisíc dolarů si tato tetování odstranit.

1 0
možnosti
Foto

To je častá poznámka směremi tetování...ale její hodnota je nulová :) Ideálem krásy nebo přitažlivosti v sedmdesáti už není za současných podmínek nikdo, tedy je úplně jedno, zda bude vyschlý nebo tlustý, s tetováním nebo bez něj, s plastikou či bez plastiky ... vzhled nebude to, co v sedmdesáti podstatná množina lidstva řeší, pochybuji tedy, že dojde k nějakému vůbec rozmítání ve smyslu, co s tetováním :)

0 0
možnosti
JC

Slušný člověk není tetovaný, pokud nejde o dědičný projev lidové kultury, jako třeba u Maorů nebo Papuánců.

Tetovaného Maora nebo Papuánce klidně zaměstnám. Tetovaného Čecha či Češku však nikoli.

1 1
možnosti
JR

J36a82r92a 75R42a77n50k

15. 6. 2016 4:12

A co Franze

1 0
možnosti
VB

Dřív se tetovali zločinci ve vězení a dnes za to má být někdo obdivován? Cha. Podle mě, kdo nic není, nic neumí, v ničem nevyniká, tak se alespoň tetuje. Je to projev frustrace, zoufalá snaha na sebe upozornit. I když, ať se každý tetuje jak chce. Nepůjdu ale nikam, kde by mě obsluhovali potetovanci a do své firmy bych určitě takového člověka nevzal.

2 1
možnosti
KK-Z

děkuji za Váš názor. Každý má svůj pohled na svět a právo žít si po svém, mě baví zajímavé osobnosti objevovat a představovat ostatním. Leila je velmi schopná podnikatelka se srdcem na pravém místě.;-)

0 0
možnosti
Foto

Tetování jako životní postoj? ;-D Líbivé klišé o ničem....

Piercing v jazyku ničí zuby, může se po letech slušně prodražit (protetika něco stojí).

Článek ale pěkný, za něj karma.

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Pracuji v oblasti dalšího profesního vzdělávání dospělých, působím jako redaktorka magazínů filmovamista.cz, Policista a policista.cz. Ve volném čase píši a fotím pro web hudebniknihovna.cz.

Mojí vášní je historie, hudba, film, příroda a pohyb.

Ráda cestuji a poznávám zajímavé lidi.

Seznam rubrik