Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jste si plivl na Zemana ,smolíte se s článkem, pár hlupců zapochlebuje .. a karavana jede dál. Že si neušetříte práci. A to platí nejen pro Vás. Stačilo by přece napsat že nenávidíte Zemana. Bylo by to krátké, mohli byste usnout .. a svět by byl hnedle veselejší místo:-).

2 0
možnosti

Pane vy jste I....T ... méně vás, lepší země.

Ať je prezident kdo chce, ale my to bohužel musíme respektovat a navíc je to z volby lidu.

Smutné že to neuznavate

1 0
možnosti

J31i40r71i 20T49i96c44h60y

29. 12. 2018 17:47

Tak nevim. S Cinou vesele obchoduje (leze do zadku) cely "zapad" - v cele s takovymi liberaly, jako je Trudeau, jen Trump chce trochu napravit tu obchodni nesrovnalost. Saudsko-Arabska islamska diktatura je verny pritel "zapadu", zejmena USA. Takze nemame obchodovat s Cinou, nemame obchodovat s Ruske?. Mimochodem, v Cine vlastne komunismus neni, je to diktatura vedena jakousi jakoby komunistickou stranou, ktera si zachovava hospodarskou zivotnost kapitalistickymi praktikami.

3 0
možnosti

Takže, pane Kortane,

prý jste skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčíte o faktu, a i potom si vyhrazujete možnost, že jste se zmýlil.

Položil jsem Vám otázku:

Kolikrát jste byl v Rusku a kdy naposledy?

Buďte tak laskav a odpovězte po pravdě. Jinak si budu myslet, že jste ve vztahu k demokraticky zvolenému prezidentovi obyčejným hulvátem

2 0
možnosti

Prezident byl zvolen demokraticky.

Ale nebyl zvolen Bohem (jen prezidentem).

Má chyby (a rozumní je vnímali již před první volbou). Má je stále. Jeho morální vlastnosti jsou hluboko pod dosud známým minimem. Je svévolný, mstivý a zákeřný. K oponentům hulvátský. Proto, že byl demokraticky (či jakkoliv jinak) zvolen, nebudu předstírat, že má krásné šaty. Nikoliv. Je nahý.

3 2
možnosti

J33a36n 67H58y38n80e17k

29. 12. 2018 13:04

Největší hrdinou dneška v ČR je ten, kdo si plivne na Zemana či Babiše a posléze na Rusko a Čínu. Docela dobrý popřevratový vývoj. Většina svojí nenávistí více jak rozumem se snaží stále prohlubovat nenávist. Jinak, pokud někdo rozdělil tento národ či lid, pak to není Zeman ani Babiš, je to stav politiky bezmála 30ti let po tzv. sametové revoluci, kdy se rozvírají stále více sociální nůžky. To nemá jen ekonomický , ale také hlavně politický důsledek současného stavu.

11 2
možnosti

Prezident prohlásil že je pro EU a vyvěsil na hradě vlajku. Prohlásil že je pro pakt NATO. Včem spočívá jeho údajná "vlastizrada, velezrada"? Asi v tom že nechce být závislý na obchodu jenom se západem a chce obchodovat a být v dobré spolupráci se všemi. A za to že jste ho nenazval velezrádcem se neomlouvejte, aspoň nejste za hlupáka. Hezký den.

12 3
možnosti

F23i19l62i82p 29T62y89k20a43l

29. 12. 2018 14:07

Pane Malý, sledujete vůbec světové hospodářské dění? Proč asi D.Trump uvalil daně na ten čínský šrot? Víte jak si počínají číňané v Africe, v latinské Americe, v Indonesii a na Philipinách? Bohužel nejen tam. V Německou zkoupili ti čínští chamtivci asi 1 ̇800 mittelständische Unternehmen (do češtiny neumím přeložit).

Takže od roku 2019 musí být každý prodej ně. firmy povolen vládou. Už Libuše nás varovala před žlutým zlem. To žluté zlo je reálné, žádná fata morgana.

3 1
možnosti
Foto

I48v92a98n 98M55a34r84e38k

29. 12. 2018 11:32

Už jen za "obsah" té první věty p.Kortane , by mi admin zrušil můj příspěvek, pokud bych ho v takovém znění napsal. Holt, nejsme si všichni rovní.

Jinak za "blog" RvRvRv ;-(;-(

9 1
možnosti
Foto

Rovni si nepochybně jsme, jen někteří jsou rovnější. Nevím, kdo je admin a v kodexu blogera jsem nenašel nic, proč by příspěvek v tomto znění mohl být zrušen. Je-li tento Váš názor podpořen něčím konkrétním, vypište to. Příště se budu snažit méně korektní.

1 1
možnosti

J58a33n 52Z64i67e97g35l77e74r

29. 12. 2018 11:24

Zasloužená karma :-)R^

4 7
možnosti

Autore, vypadáte jako slušný člověk. Vaši inteligenci ale z fotky posoudit nelze. Mám totiž vážné pochybnosti, že jste ve vztahu k Rusku zaspal dobu.Komunisté jsou tam desítky marginální stranou a na vládě se nijak nepodílejí.

Kolikrát jste v Rusku byl a kdy naposledy?

8 3
možnosti
Foto

Podle fotografie byste asi nazval slušným člověkem i Goebelse, Putina nebo L.B.Johnsona. Nedejte se mýlit, na rozdíl od nich sice nemám lidskou krev na rukou, ale slušňákem mě označují jen moji známí. Podle fotky bych usuzoval na svou vlastní chabou inteligenci. Škoda, že Vám nemohu oplatit stejným komplimentem, protože na profilu se sice chlubíte šesti tisíci příspěvky, ale žádným fotem. Kdo nemá v Rusku komunistickou minulost je v opozici a naopak, kdo ji nemá, není ve vládě.

0 0
možnosti

V69i55l44é86m 36B58a59r35á37k

29. 12. 2018 10:46

Kladu si otázku proč jsou někteří lidé fandy Ruska. Když pominu placené špiony.

Část z nich cítí potřebu myslet si a dělat opak toho, co ostatní, jsou to takoví věční puberťáci. Jestliže ve společnosti lidé souzní s NATO a Unií, musí být ze zásady proti.

Další jsou mudrlanti, kteří se domnívají, že vědí všechno nejlépe a nerozlišují etické souvislosti. Přisuzují Rusku právo dělat si kdykoliv, s kýmkoliv, cokoliv. Chtějí chvíli korektně hodnotit pana Köhna, potom zase pana Hitlera a přitom opomíjí, kde je zlo a dobro, že pan Hitler nahnal pana Köhna do plynové komory.

Další druh obdivovatelů Ruska jsou salónní rusofilové, kteří takto mstí polistopadovému režimu za své exekuce, životní prohry a nevím co ještě. Pochybuji, že pijí kvas místo coca-coly, jedí pirožky místo kuřecích křídel z KFC nebo karbenátků z Mc Donalds, poslouchají častušky místo rocku a oblékají se do rubašky místo do džínů.

Všichni jmenovaní by v Rusku ve skutečnosti žít nechtěli. Vědí, že by se měli několikanásobně hůře a ještě by museli mlčet. Pokud ne, mohli by dostat od bičem přes hřbet od jakých si kozáků (civilních osob oblečených do kostýmů), tak jako tomu bylo při posledních demonstracích.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=662784

7 8
možnosti

No jo, v Americe je líp. Tam se nebije po hřbetě bičem, ale rovnou stŕílí. I na školách.

4 3
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik