Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdo holt Ruko vidí i tam, kde není. Ne, za dnešní migrační vlnou Rusko opravdu nestojí. Proč se tedy evropští politici proti tomuto fenoménu jasně nevymezili? Proč je ideologie multikulturalismu na Západě tak vehementně i nadále propagovaná? To si poněkud zásadně odporuje s hypotézou, že za tím vším stojí Rusko. Rusko toho možná tak využívá (a ještě aby ne!), ale strůjcem migrace není. Příčinou migrace jsou přebujelý sociální a právní systém garantující migrantům pohodlí, bezpečí, peníze a osobní práva..a hloupost evropských lídrů, kteří nevidí dál než na špičku svého nosu.

3 1
možnosti

Pevne doufam Adame Chadimo, ze az vam na barak zacnou padat ruske bomby zmenite nazor. Ale to uz bude pozde. :-(

0 2
možnosti

Vystihl jste to s nejvyzsi mirou preciznoti a za to Vam taky patri nejvyzsi karma!

2 3
možnosti
Foto

Jako Karel Ábelovský R^R^R^ Velká karma.

Velice souzním s tím, co píšete. Připojím odkaz na nedávný článek ohledně globálního paktu OSN o migraci.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/globalni-pakt-osn-o-migraci/r~8dcdc952f9e511e8b9390cc47ab5f122/

Je v něm také tabulka, která jasně ukazuje obrovský číselný skok nahoru v roce 2015 a stejně silný skok dolů hned v letech následujících. 2017 a 2018 jsou co do statistiky dokonce nižší, než data z roku 2014. Takový drastický skok nahoru naznačuje, že to nemohla být jen nějaká spontánní vlna a že je za ní promyšlená organizovanost (s cílem oslabit země EU a jejich solidaritu. Což se těm "organizátorům" dosud neuvěřitelně daří) Psychologická "slapová vlna" šoku z r. 2015 ještě doznívá ve vědomí obyvatel evropských zemí a je stále silným trumfem v populistických kampaních založených na strašení.

3 2
možnosti

Leta 2014-2015 tim to presne vystihujete pane Trizuljak. Prave v te dobe vpadl Puin na Krym a prepadl vychodni Ukrajinu. Prave proto potreboval odvest pozornost sveta, od jim pachaneho neradstva. Musel predstavi jiny problem, bolavy problem, takovy ktery by se tykal skoro kazdeho a kteremu by naivkove verili. Cesky prezident mu pomaha co jenom muze, i on ma dost vericich naivku.

1 0
možnosti

Nikoli migratiens, ale migrans.

1 0
možnosti

Lituji, ale žádná karma. Emigrace česká a emigrace muslimů se zásadně liší. Češi emigrovali proto, že nechtěli žít v systému, který v ČSSR existoval. Muslimové emigrují proto, aby v EU zavedli systém, který existuje v muslimských zemích.

6 2
možnosti

Kdo vam to pane Slavicku prozradil? Tady preci vsichnu tvrdi, ze Cesi emigrovali proto, ze sli do lepsiho, ze to byli ekonomicti migranti.

A ekonomika, neekonomika, kdyz tem lidem padaji na domy ruske bomby, co byste delal vy na jejich miste?

2 1
možnosti
Foto

Skvěle formulováno, a bohužel velmi pravdivě ... karma jako Brno, ale co, jako Mexico - city!R^R^:-)

4 3
možnosti
Foto

Karma a díky za tolik potřebné sdělení.R^

4 3
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 693x
Skeptik a nevěřící, pokud se na vlastní oči, uši a mozek nepřesvědčím o faktu, a i potom si vyhrazuji možnost, že jsem se zmýlil. Stalo se mi to jednou, a to jsem se spletl.

Seznam rubrik