Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I76v20a96n 82M65a15r92e61k

1. 7. 2020 7:30

. . . . "Ruská socka přežila blokádu Lenongradu" . . . . Dál jsem to nečetl. . . . . A Vy jste kdo? RvRvRv

0 1
možnosti
ZD

Snad kdyby si dělal srandu... ale i tak je to už dost. Jestli to myslí doopravdy tak nezbývá, než jeho okolí litovat.

2 0
možnosti
JM

R^

COVID přišel bankéřům, politikům a loutkářům velice vhod (možná s ním přišli dokonce oni), protože se na to hodí již téméměř dva roky startující celosvětová recese.

COVID je pouze záminka

1 1
možnosti
PK

Vanitas vanitatum et omnia vanitas.....slovy starých latiníku bych popsal dnešní dojem z tohoto blogu. Celkem chápu,že se člověk musí občas uvolnit a pokud já tak činím, tak nikoliv ve veřejném prostoru. Naštěstí toto není můj pokuk na život,vnímám a snažím se vnímat vše poněkud pozitivněji, i když někdy to dře...ale svítí a možná zaprší..

4 0
možnosti
MB

Burešovy sliby, aby tedy bylo lépe -

1) Díky EET bude pivo levnější = Tedy zdražilo, 2) Zlevníme energie = Nekonečné zdražování, 3) Budete mít levnější potraviny ! = Pokud si je sami vypěstujete, 4) Zařídím zlevnění mobilních dat = Asi má fakt slevu, 5) Bude stadion pro Sáblíkovou = Tam se sejdeme ...

Někdo přijede rychlovlakem, další hustou sítí dálnic a popelníček připlave na gumovém člunu po vodním kanále ! Společně zde oslavíme velkoúspěchy budování naší české říše, pod vedením neomylného a milovaného Vůdce. Matka příroda a Otec slunce budou rovněž za zasedacím stolem ! Faktem je, že je to dost odvislé od postavení planet - Zejména záleží, aby Merkur přecházel pouze po okraji slunečního kotouče. Všechno bude, že ANO - I maso, mléko a byty ... :-)

2 2
možnosti
PK

Chápu a doporučuji příště hodit volební lístek opozici, resp pirátům a topce, pak , jsem si jistý, budete psát jen v kladném modu a budete konečně Happy boy;-Djen okolní svět bude nahlížet patrně jinak...;-D

3 0
možnosti
Foto

Když budeme HDP, a ještě lépe HNP vnímat jako jeden z faktorů výše Indexu lidského štěstí, tak téměř s jistotou lze říci, že se posunujeme stále výše a výše.

1 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik