Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I96v10a34n 70M93a70r22e24k

15. 9. 2020 7:34

Ulevilo se vám? Nedal by - špatně, dal - ještě hůř? Ochraňuj nás všichni svatí před takovými jako jste Vy a vám podobní.;-(Rv

1 0
možnosti
DH

D61a25v54i92d 66H16o21r82á35k

14. 9. 2020 23:53

Toto téma je pro mě skutečně horké!

Jsem totiž z té mladé generace, která v listopadu r. 1989 pozvedla nad naše hlavy prápor svobody a demokracie, který hrdě neseme vstříc naší šťastné, světlé buducnosti. A právě my to odneseme, neb musíme usilovnou prací a našich daní hradit propastný schodek rozpočtu který i díky nesmyslnému "5.000,- úplatku" gerontům penzistickým ještě narůstá. A to nehovořím o marasmu, který nám tu tato generace zanechala, a z něhož se stále za ta léta vyhrabat nemůžeme.

Myslím, že takový bonus bychom si zasloužili spíše my, než oni.

Ve zdejších diskusích u Blogů týkajících se tohoto tématu jsem udělal nenápadnou, a zdůrazňuji genderově vyváženou anketu. V ní jsem se při příležitosti zmínky o tom bonusu ptal věkově starších diskutujících, a to jak těch co s tím "bonusem" souhlasí, tak zejména těch co jím jak uváděli opovrhují, zda je netíží svědomí přijmout v tomto předvolebním období vyhlášený a schválený bonus, který bude účelově vyplacen v předvánočním období a má charakter "Jidáškého groše"? Též jsem položil nenápadnou otázku, zda by případně byli ochotni k určité solidaritě se s námi, co poneseme ty náklady, se nějak podělit? A mé otázky byly zaobaleny tak, aby formou co nejvíce působily na city obdarovaných gerontů.

A jak myslíte, že tato anketa dopadla?

Musím použít formulace podobné té, co často užíval náš milovaný ex-předseda vlády a ex-president V. Klaus senior, že NIKDO, ale skutečně NIKDO nezaujal k položené anketní otázce KLADNÉ odpovědi !!!

A to přestože jsem nabízel diskrétní předání čísla účtu, kam by mi mohli nějakou, raději vyšší nejméně čtyřmístnou částku začínající alespoň číslicí 2 a vyšší přeposlat, či jiný pochopitelně opět diskrétní způsob předání.

Odpověďmi byly jen a jen výmluvy, zda vím kolik stojí seniory např. falešné zuby, či že tyto poskytnou do nějakých pochybných "kuřecích" fondů a nadací a podobné báchorky.

0 2
možnosti
Foto

trapně se opakuješ, vlajkonoši:-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik