Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J17a72n 83J91a89n68u81š36k12a

18. 12. 2019 22:27

neurazejte estabaky, podle vsecho se tam soustredila elita naroda a nevim proc by si eltini lide meli nechat libit dozivotne dobrovolne nebo vynucene odstaveni na druhou kolej po zmene rezimu.

0 0
možnosti
AT

Tak jste nám v poměrně dlouhém článku sdělil, že VK st. má jiný názor než jeho bývalí spolustraníci. No a dál?

3 0
možnosti
PK

Vždycky když čtu obdobné stížnosti na uplynulou a i stávající dobu navíc plnou vulgarit a urážek (ale to je asi nový trend z Řeporyj) rád bych připomněl, že v revoluci a to se týká i té sametové se vždy improvizuje, neboť události jsou rychlejší než jakékoliv plány, projekty a před revolucí určené úkoly pro každou postavu, jedno zda pro tu řídící nebo tu z ulice.Nikdo, ani ten nejchytřejší nemohl tyto změny řídit, programovat a udržet podle svých představ. Nic nebylo nalinkováno, nic nebylo někde na papíře, nic nebylo v nějaké hlavě jako jasný a neměnný scénář. Vše se tvořilo za pochodu. Nikdo nebyl před 17. listopadem připraven na převzetí moci a moc by mě zajímalo,kdo měl podle vás vládnout, disisidenti, nebo ?

Chápu vaše rozrušení (slušně řečeno), ale pro vás jsou jen dvě možnosti,buď emigrovat, protože to tady nemůžete vydržet a nebo si zajet třeba na Ukrajinu, ať uvidíte, kde jsme mohli být, nebýt těch estebáků z prognostického ústavu......

6 0
možnosti
Foto

Máte sice pravdu, že takřka vše se ,,odehrávalo za pochodu", ovšem pád systému byl očekávaný, vč. všech možných ,,variant" jeho ,,průběhu", stejně tak jako toho, co bude po něm;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik