Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Nejdříve byl Maďar jednou skupinou lidí urážen a haněn a najednou je tou stejnou skupinou vynášen do nebe! A to vše ve jménu antibabiš. Opravdu krásné...........

0 0
možnosti
JK

Tak Maďar už nechce nechat ze sebe dělat od Slováka blbce a co my Češi? Je v nás jaksi zakořeněno, že jakmile se se někdo prohlásí za našeho ochránce (protektora), že už nemusíme myslet, on všechno ví, zná a vše umí, že se o nás postará a stačí mu jen zalézt mezi půlky a nevyčuhovat.

Jednou za čas ale tenhle národ pochopí, že protektor si z nás dělá jen blbce a vyžene ho svinským krokem. Velké B už něco tuší a podniká zoufalé kroky. Na základě reakce lidí radikálně uvolňuje zákazy ze dne na den, přidá důchodcům ne 100, ne 500 jako posledně, ale rovnou 6000 Kč. Zoufale potřebuje voliče. Tak koho ještě, zaměstnanci, zrušíme superhrubou mzdu a to způsobem, že zaměstnance ještě víc obereme, jen jim to musí správně podat propaganda. Nový stavební zákon, prý zjednodušení, prdlajs, ještě vetší zmatek, nový megasuperúřad, nová královsky placená místa pro Prařáky, kteří do nástupu o stavebnictví ani neslyšeli, odborníci sedí nyní v regionech. Jasný základ pro zhavarování systému. Babko, dědku, voliči důchodci, až si nějaký hradní kancléř postaví vedle vaší pastoušky mrakodrap načerno, tak budete v Praze na superúřadě obíhat stovky úředníků a tutově nenatrefíte na nikoho, kdo by to uměl vyřešit.

Tak co přiznáme si, že jsme naletěli jako Maďar, nebo dál budeme trapní jako Vojtěch. Jo, máte pravdu, chce to sebrat odvahu k přiznání vlastní chyby, ale jak se člověku uleví a najednou se cítí svobodný, k nezaplacení.

0 0
možnosti
JS

Baví se takhle Babiš s Vojtechem. Vojtěch povídá "To jsem to s těmi rouškami nějak pos..ali, že jo? Co s teď s tím?"

Babiš povídá: "No neviem. Ale na Slovensku nám v podobných situáciách fungovalo: Móže za to Maďar:"

1 0
možnosti
JP

Je zajímavé, co dokázala média z Maďara udělat. Z polopravd hrdinu. Díkybohu je pryč.

0 0
možnosti
ZD

Podle toho, jak jsem váš text pochopil hodnotíte spíše podle vzhledu a novinových titulků. Jako všichni. Je otázkou jestli jen to minimum vhledu stačí k tak příkrým hodnocením. Že nemáte rád Babiše a "okecáváte" to vyzýváním, abychom se vydali cestou civilizovaných je váš názor na své spoluobčany. S tím nesouhlasím ale respektuji jej.

Konečné vyzývání chrabrých Přemyslovců je tragické pokud se rozhlédnete po těch, kteří se budou v nadcházejících volbách o přízeň voličů ucházet. Předobraz máte v pražských politicích. Nazývat současný stav "terorem bezectných" je pak závěrečnou tečkou za dalším zbytečným nadávajícím a vyčítajícím textem.

Podle toho jak hledíte na současnost a co nás všechny čeká při případné změně tuším, že nenajdete klidu.

0 0
možnosti
JK

Nesouhlasíte s tím, "abychom se vydali cestou civilizovaných". No tak jste si vybral, bůh s vámi.

0 0
možnosti
JK

J22a59n 61K13o36z57á29k

25. 8. 2020 23:47

Promiňte, ale rouškového fanatika, už radši ne.

1 1
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 551x
Jsem již obstarožní a mírně uvadající realista. Když potkám lidi se srdcem a rozumem, jsem potěšen. MK

Seznam rubrik