Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Osobní zaujatost vůči osobě Tomia Okamury není vhodná pro napsání objektivního blogu.

Tomio Okamura není hloupý, rovněž tak řešení zásadních problémů referendem. Co se týká mediální masáže, není přece nic jednoduššího než vyložit postoj k otázce od T. Okamury a jeho oponentů a obojí zveřejnit v médiích.

Potom si každý občan může udělat svůj názor a rozhodnout se.

Jenže toho se většina politiků bojí, proto si Sobotka s Babišem vzali do vlády Lidovce, kteří nemají jiný volební program než prosazení maximálních požadavků církví na církevní restituce.

0 0
možnosti

J47a90k84u40b 64K80o48r48f

3. 2. 2014 18:40

Objektivni blog? Ja mel za to, ze blog ma slouzit k vyjadreni osobnich (cili subjektivnich) nazoru. Takze pochybuju, ze neco jako objektivni blog vubec existuje. A doplnil bych, ze je to osobni zaujatost vuci populismu, ktery pan Okamura praktikuje. Pokud to nekdo jako populismus nevnima, pak postrada byt i minimum kritickeho mysleni.

Tomio Okamura je velmi inteligentni clovek! S tim souhlasim. Prave proto je schopny sve demagogicke a populisticke politiky a je naprostym mistrem manipulace. 

Spravne rikate - reseni zasadnich problemu. K reseni zasadnich problemu je nezbytna adekvatni kvalifikace a informace. Ani jednim driva vetsina volicu nedisponuje ani zdaleka, a to je problem, na ktery ja upozornuji. Co mi vadi jeste vic, ze krome vseobecneho referenda jako leku na vsechny problemy CR nema Tomio Okamura zadny dalsi smysluplny program.

Ano, kazdy si muze udelat nazor - koneckoncu, k tomu uz jsem se v tom blogu vyjadril. Trochu smutno mi je z toho, ze si volici naroz nevytvorili - prevzali nazor Tomia Okamury a prohlasuji ho za svuj.

0 0
možnosti

Je mi vás líto pane autore.

V první části článku kritizujete úroveň občanů České republiky a tím vlastně i svoji úroveň a přitom jim, jako zázrakem, alespoň dovolujete chodit k volbám.

V druhé části zcela hloupě urážíte poslance sněmovny Tomia Okamuru a jeho hnutí.

V třetí části konstatujete, že vy získáte odpovědnost za sebe sama, nejméně za další desetiletí.

Lituji, ale neomezené referendum není pro lidi, jako vy, kteří se nebudou chtít vyjádřit, tito lidé se referenda ve své většině neúčastní a o výsledku referenda rozhodnou občané, kteří budou na věc jasný názor. 

Neomezené referendum nenarušuje parlamentní systém, pouze plní kontrolní roli pro občany.  Temný a nesmyslný je váš názor, nikoliv Tomia OKamury!

1 1
možnosti

Naivní náhled - referenda se zúčastní především lidé, kteří jsou v dané problematice zainteresovaní (což nutně neznamená to, že by jí orzuměli) anebo jedinci, kteří svůj hlás rádi smění za pivo a klobásu. Rozhodně bych nehovořil o jasném názoru na řešenou problematiku, nebo dokonce o její znalosti. Spíše tedy emocionální či hmotné zainteresovanosti. A že je Okamura bezprecedentní populista je fakt. Můžete s tím nesouhlasit, můžete o tom vést na diskusních fórech plamenné polemiky, můžete mu napsat povzbuzující vzkaz na jeho Facebook (a nebudete smazán, narozdíl od jeho kritiků a oponentů), ale to je tak vše, co s tím můžete dělat...

0 0
možnosti

Možná je poněkud naivní, ale je to jeden z nejslušnějších politiků. Počítám s tím, že nejpozději do měsíce na něj bude vymyšlená nějaká aféra.

1 0
možnosti

Podle čeho posuzujete "slušnost politiků"?  Jestli máte na mysli verbální projev, je to jistě chválihodné, nikoliv však pro vedení strany kvalifikující.

1 0
možnosti
Foto

Zvolili Okamuru a jeho volbu nepokládám za nic tragického, jako fakt, že se do Sněmovny dostal i Benda a mnoho dalších nepochybně po léta korumpovaných zlodějů. Rovná demokracie je z principu mizerný systém, protože máme všichni jen jeden hlas. Vrah či zloděj ve věznici, příživník celý život žijící z podpor, řemeslník okrádající stát na daních, stejně jako jiný podnikatel či zaměstnanec poctivě platící státu, to co má. Blbec, který nestvoří souvislou větu a neví co jsou procenta má stejný hlas jako vědec, lékař, profesor. Co z takové systému vychází vidíme kolem sebe.

3 1
možnosti

J19a61k42u84b 37K67o58r90f

3. 2. 2014 18:01

Naprosto souhlasim. Demokracie neni zdaleka dokonaly system. 

A zvoleni pana Okamury do snemovny nepokladam ani tolik za tragedii jako spis za zalostne vysvedceni volicum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2693x
Toho času (ne)spokojený občan ČR. Komentuji, co se děje kolem mě a zaslouží si alespoň pozornost a pár minut k zamyšlení.