Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kenev

1. 6. 2009 16:45
mizející rouzum, nastupující asfalt,

celkem logické. Takových Brn v republice je!Ze zeleně se nebere parkovné, naopak se musí vynakládat peníze na její údržbu. Je potřeba uvažovat tržně a ne z pohledu co se líbí a je zdravé, lidem prospěšné. Musíme se vžít do role radních ekologů. Peníze jsou peníze!:-©8-o;-D

0 0
možnosti
O

obdelnicek

1. 6. 2009 11:39
taky mám rád zeleň, ale...

...musím s Tebou nesouhlasit v pár bodech tvého článku. Píšeš, že "200 automobilů bude projíždět po již tak zatíženém centru, aby zde mohlo zaparkovat". Prakovacích míst tam nebude 200, ale 400, ovšem vzhledem k tomu, že vjezd do parkovacího domu bude z Husovy ulice, do historického centra se tyto vozy nedostanou vůbec. Tento parkovací dům má nahradit současné parkoviště na Dominikánském náměstí, které stejně neslouží široké veřejnosti, protože je třeba do těchto míst mít povolení k vjezdu, navíc se to naše "slavná" policie snaží kontrolovat. I kdyby do těchto míst byl vjezd volný, pořád má mnohem menší kapacitu než nové řešení, a navíc místo něj má být "odpočinkové místo", snad park? Uvidíme, doufám, že ano. A co se týká parkovacího domu na Moravském náměstí, tam má vliv na jeho využítí i fakt, že je trochu "dál" od centra, nejen "těsnost" (já jsem tam nikdy problém neměl, ale to možná bude tím, že mám staršího kombíka a čím novejší auto, tím větší rozměry ve stejné třídě).

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2009 10:09
Bohužel mám stejné zkušenosti z Prahy

Jakmile někde v centru, nejlépe u metra objeví developeři pozemek se zelení vrhají se na něj jak vosy na med. Městské úřady pak plní svou funkci tak, že rozhořčeným občanům vyvětlují proč je nutné zeleň vyměnit za budouvy (většinou kanceláře a obchodnícentra), které přitahují další dopravu. Mezi nejčastější výmluvy patří, že město nemá na udržování zpustlého pozemku/dětského hřiště. Na Praze 4 se řada občanů spojila a starostovi na veřejné schůzi dělala krávál před volbami tak dlouho, až trochu cuknul s projektem nahradit dětské hřiště betonovou krabicí. Teď si to musíme pamatovat do voleb a ODS nevolit (tím neříkám, že se má volit ČSSD). Po vítězmých volbách by nám pan starosta jistě  ukázal, zač je toho loket.

0 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1139x
Sportuji, cestuji, organizuji akce. Můj názor není většinový a většinou je kontraverzní, ale jsem přístupnej k diskuzi.

Seznam rubrik