Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

fren440

30. 8. 2008 6:29
Přirozenost

Nechte sportovce jejich snažení. Nejhorší je státem organizovaný vrcholový sport. Dopadne to stejně jako v NDR a Číně. Jsou to reklamní ikony režimu a to je k ničemu.

0 0
možnosti
KP

Komorovs Plynovs

29. 8. 2008 0:42
Hmm,

taky jich mohlo být méně...;-D

0 0
možnosti

Peyrac

28. 8. 2008 22:20
trenér má získávat další

Máte pravdu, že výborný závodník nemusí být automaticky skvělý trenér. Proto by další nástupce měl přivádět a zařazovat do skupiny trenér např.k desetibojaři Dvořákovi se přidal do skupiny mladší Šebrle.Trenér Dvořáka se stal jeho tchánem a soupeřili natvrdo, až Šebrle odešel k novému trenérovi Kupkovi.  Treér by měl vychovávat i své trenérské ásledovníky-ne jen závodníky8-o Když někdo vystuduje medicínu jako Pollert, takasi nebude trénovat na plnýúvazek, ikdyž sport a jehoúskalí zná. Bývalý gymnasta Kolář je naopak skvělým fyzioterapeutem protože sportzá zvlastní zkušenosti.

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

28. 8. 2008 21:18
Jistě, ale

nelíbí se mi, že se autor obouvá jen do Neumannové. V tomhle státě je x dalších sportovců, kteří patřili do top ten ve svých sportovních odvětvích a kteří po skončení své kariéry nešli dělat trenéry a nešli předávat své zkušenosti mladším (namátkou třeba Změlík, Novotná, Pollert a mnoho dalších). Nevím, proč tu autor naráží jen na Neumannovou, která dělá alespoň to, že pod svá křídla vzala např. Knapkovou a financuje její přípravu, shání sponzory atd. A to v dnešním světě není zrovna zanedbatelné.

0 0
možnosti