Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CC

cinik

8. 4. 2008 12:36
30 KC

a vic u nas stoji jedna Plzen, takze oni si lidi rychle zvyknou, kdo opravdu nema 30 babek tak je platit nemusi

0 0
možnosti
N

nepolitik

8. 4. 2008 8:08
Copak jenom za chlast a cigára, ale

byl jsem v lékárně svědkem toho, kdy jedna místní soudružka nadávala, že musí zaplatit 60,- Kč za výdej plně placených léků a pak přešla k okénku volného prodeje a utratila přes 1.000 Kč za doplňky stravy. Jo lidé jsou holt různí a nadávat budou pořád. R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
JN

Wrunx

8. 4. 2008 6:25
Ach jo.

Stále stejná a jalová argumentace. "Oni nemají na poplatek ale mají na cigára a chlast!" Proberte se už. Stát nás okrádá mnohem víc než tímhle a bude muset ještě víc aby zaplácnul ty dluhy co naši slovutní kormidelníci nadělali. Ale mně osobně nesmírně se.e že takhle okrádá ty nejslabší, čili děcka a důchodce. To ani náhodou není motivační poplatek.

No, upřímně řečeno, důchodců přibývá, sociálně příživnických osob taky, a nevěřte tomu že ti budou volit někoho kdo bude pokračovat v téhle "bohulibé" činnosti. Možná se ještě dost pobavíme.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

7. 4. 2008 22:48
Za socialismu

to fungovalo jinak. Stát neléčil nějakého jednotlivce kvůli jeho pocitům, ale udržoval pracovní sílu. Ligový fotbalista s bolavou nohou se léčil v Piešťanech, úředník ne, neb nohy k práci nepotřeboval a že by chtěl běhat po horách stát nezajímalo /osobní zkušenost/.  Když socani /komunisti/ byli u moci a stát vlastnili, posilovali "společnost" a ignorovali jedince. Dnes, kdy zuří kapitalismus, je najednou pro socany společnost dobrá jen potud, pokud slouží pohodlí jedinců, ať to stojí co to stojí. I kdyby se "společnost" měla rozpadnout. To jsou paradoxy socanského "kolektivismu"!

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 4. 2008 22:47
A mimochodem

nezdá se vám,že ty cigarety a ten rum jsou tak zdaněné, že ten stát na tom vlastně prodělá, pokud si namísto těchto požitků zakoupí to vlezné?

0 0
možnosti
MD

mikd

8. 4. 2008 8:10
Re: A mimochodem

R^

0 0
možnosti
J

juranda

7. 4. 2008 22:33
Ach jo zas jeden demagog

Tak těch , které popisujete je minimum a je hloupé o nich vůbec psát. Spíš je důležité k čemu ty tzv. regulační poplatky slouží (kromě regulace příjmů doktorů). Ať si je Julínek pochvaluje sebevíc, platí je z 99% nemocní a ne simulanti tak, že je jejich přínos opravdu utajen. (kromě již zmíněného navýšení příjmů těch, kteří vůči těm co platí mají podstatně více).

0 0
možnosti