Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

18. 2. 2008 14:47
a protože na ně nic neplatí

opravdu z hlouby duše doufám, že každý řidič, který porušuje předpisy v rychlosti, předjíždění a alkoholu apod. si dříve nebo později rozbije hubu takovým způsobem, že pokud vůbec přežije, nebude již nikdy schopen fyzicky ovládat auto a doufám jen, že při tom nevezme někoho sebou.Nic jiného na ně totiž neplatí. A společnost se jich nikdy nezbaví, do kriminálu je nezavřou, tresty jsou směšné, nerespektují je, po odebrání řidičáku jezdí klidně dál. Snad by mohlo pomoci zfendovábí auta, ale berou ho pozdě, po dvou nebo třech nedodržení. Chyba, nedodržíš trest, sebrat auto bez milosti.

0 0
možnosti

xxx

18. 2. 2008 12:59
tvrdý tresty

za předjíždění na nepovolených místech a překračování rychlosti tvrdý tresty, sebrat řidičák, a taky by nebylo od věci poslat na neplacenou brigádu do úrazovky, ať ti namachrovaní blbečci vidí následky takových jízd !

0 0
možnosti

aleh hart

18. 2. 2008 3:05
Všimli jste si kolik je zde

příspěvků, které se snaží celou věc stále okecávat?  Já nevím že to někteří stále nechápou. Prostě někdo je zodpovědný za smrt člověka !!!

Tak proč si tady, právě u takovéhohle článku, máme číst nějjaké přiblblé kecy o tom, jak si někdo myslí, že jezdí rychle  (tj. nedoržuje předepsanou rychlost) ale přitom bezpečně?  Co je to zase za hovadinu?

Kdy už se konečně takovíhle chytroušové konečně naučí dodržovat předpisy?

P.S.  Jo, taky mě vadí třeba nesmyslná třicítka na rovném a přehledném úseku, ale o tom zde vůbec řeč nebyla!!! Někdo zemřel, jen kvůli nějakému uspěchanému hovadu. Kdyby zemřela Vaše dcera, vyprável byste na pohřbu své manželce ty svoje pindy, jak jezdíte rychle ale bezpečně?

 

0 0
možnosti

Havelka

17. 2. 2008 17:38
Asi

mám právo, jako profesionál. řidič busu všem čtenářům sdělit, že po zkušenostech z celé Evropy, jsou čeští řidiči absolutní ubohý póvl. Mnohde na jihu Evropy dopr.značky moc neznamenají, ale mezi řidiči panuje pravé gentlemanství!!! A to je velmi dobré a tak se mnoho situací vyřeší samo a v klidu.

0 0
možnosti

Káča au au

17. 2. 2008 17:24
To vše je o úpadku morálky

Vždyť se podívejte kolem sebe kolik řidičů nesvítí, kolik telefonuje za jízdy, kolik předjíždí v místech, kde je to zakázáno, kolik jezdí na červenou, kolik riskuje, kolik dodoržuje předepsané rychlosti, kolik nedodržuje dostatečný odstup, kolik řidičů jezdí bez předepsaných dokladů, kolik parkuje na zakázeném místě koliko kolik kolik... tisíc kolik!  Sprostota, hulvátsví, neurvalost, sobeckost, bezcitnost současné společnosti! (Y)Howg!

0 0
možnosti

Nudla

17. 2. 2008 17:40
Re: To vše je o úpadku morálky

A proč to tito (stejní) řidiči nedělají v Německu nebo Rakousku? Já myslím, že to není o morálce (i když samozřejmě taky), ale o případném trestu a také kolikrát člověka někdo chytí, když nebude něco dodržovat. Němci jezdí v Německu podle předpisů více ne proto, že mají lepší morálku, ale proto, že mají tvrdší postihy a důslednější policii

0 0
možnosti

xy

17. 2. 2008 16:13
Je dulezite rozlisovat!

To, ze jel ridic vyssi rychlosti ty lidi nezabilo! Zabila je ta bezohlednost, ze predjizdel tam kde nemel a to by jste meli rozlisovat !!! Sam jezdim rychle a budu jezdit rychle porad, ale slusne!

http://www.autorevue.cz/Magazin/Jak-jsme-v-lednu-bourali-detailni-prehled/sc-17-sr-1-a-14665/default.aspx

0 0
možnosti
AK

ak1975

17. 2. 2008 16:30
Re: Je dulezite rozlisovat!

Já jsem psal, že jel rychle tam, kde je i 90 nebezpečných, obě posádky jsou z místa nehody, tudíž to tam znaly.

0 0
možnosti

Michal

17. 2. 2008 16:04
ano máme

ano máme pro takový lidi trest a dostatečně odrazující pro ostatní,ale to se hned ozvou ligy na ochranu práv (většinou na ochranu práv právě takovejch grázlů)..trest smrti...protože pokud někdo zabije při nehodě druhýho a jak píšeš tak v 90 předjíždí 120,tak by to mělo být kvalifikovaný jako vražda a ne jako zabití..

0 0
možnosti

Kopejtko

17. 2. 2008 15:33
těžko

Dokud budou mít "spěchající vrahové" konexe u policajtů a na jinejch vlivnejch postech, postihů se nedočkáme :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1139x
Sportuji, cestuji, organizuji akce. Můj názor není většinový a většinou je kontraverzní, ale jsem přístupnej k diskuzi.

Seznam rubrik