Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Majklova_proxy

18. 10. 2008 0:29
Co to placate?

Predhodite nejaky hausnumero presne ve stylu TV Nova a v jeji argumentaci i pokracujete. Priozralej myslivec odprasknul jinyho + nejakymu psychopatovi ruplo v bedne = kratke palne zbrane jsou spatne, aaaano, FUJ! Zakazeme je! Zakazeme pak i kudly nad sest centimetru? A prkna s hrebiky?

-

Nez se priste pustite do svych expertiz, zkuste si najit statistiky trestnych ciny se zbrani legalne drzenou (tj. uredne evidovanou) a nelegalni. Nebo si zkuste predstavit, jak se Vas banda sestnactiletejch hnedocechu s kudlama pta, kolik je hodin. Uvedomte si, ze kdo chce ublizit, ten si zbran opatri. Kdo se chce branit, mel by mit adekvatni moznosti.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

18. 10. 2008 13:08
Re: Co to placate?

Souhlas,na Nově uváděli i Lubinu,který ji legálně neměl,pak neštěstí,které těžko psycholog ovlivní.

0 0
možnosti
MV

Martin V

17. 10. 2008 22:47
byla to jen kočka

Uff, v první chvíli jsem si myslel, že se vezete na vlně, ale on někdo zastřelil kočku.

Tak to je v pohodě, ... R^

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

17. 10. 2008 22:10
A co takhle

psychotesty na řidičák? Sníží psychotesty počet nehod na lovech? Asi sotva. Každý druhý den se člověk dozvídá o přestupcích, ba i zločinech spáchaných příslušníky Policie ČR, ozbrojených složek a dříve i příslušníky celní správy. Mám dojem, že smyslem nehorázného přehánění rizik spojených se střelnými zbraněmi je odzbrojit obyčejné občany. Už teď mají pachatelé kriminálních činů proti slušným lidem obrovskou výhodu kvůli dnešní interpretaci "nutné obrany" v kombinaci s neschopnou policií. Už dnes je člověk, kterému 5x vykradou chatu stíhán, když tam umístí nástrahu a lupič dojde újmy na zdraví. Holt jeden musí dbát i na zdraví případných zlodějů. I když je náhodou policie chytí, poškozený od pachatele žádnou náhradu nikdy neuvidí. Stav práva v této zemi je tristní.  K zblití, pane starosto!

0 0
možnosti