Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mazák

4. 11. 2007 20:46
Ať jde radnice příkladem

No, u v naší čtvrti parkovací stání dle OTP nemá především radnice Prahy 4 před svými domy. Při  vymáhání této povinnosti u soukromníků, jde často úřad za hranici zdravého rozumu. Například u řadového domku připojení ke komunikaci k parkovcímu stání zabere stejnou část ulice, jako zaparkované auto. Co se tím tedy získalo??? Navíc je to na úkor zeleně, z již takhle malé zahrádky se ukrojí 13,5m2 , odbor životního prostředí však sladce spí. 

0 0
možnosti

pavel

4. 11. 2007 9:26
Auta jsou opravdu ošklivý problém

fotky ulic z počátku 20. století jsou kouzelné. Před nádražím stojí jeden, dva taxíky a čtyři drožky. Všude jinde stromy, na ulicích si hrají děti, nejspíš uličníci :-) Dost by se mi to líbilo. Před pár lety jsem ještě něco podobného viděl v Josefově (část Jaroměře).

Blbý je, že sám taky jeden ten krám vlastním. Občas se hodí, ale snad bych si život bez něj dovedl představit. Řešit problémy s parkováním je důležité, ale je to jen poloviční řešení problému. Osobně bych měl radši svět úplně bez aut, ale zatím nevím, jak to zařídit.

0 0
možnosti

Vladimir

4. 11. 2007 1:47
neuveritelne

A specielne pro vas by meli uzakonit, ze nesmite jist veprove, pokud nedonesete potvrzeni z telocvicny ze jste dve hodiny cvicil.

Chcete-li stat ktery bude regulovat i tak privatni vec jako kam umistim svuj majetek, odstehujte se na Kubu nebo do Beloruska.

Chcete li vice stromu, odstehujte se do lesa.

Beztak bydlite v byte s regulovanym najemnym.

0 0
možnosti
AK

ak1975

7. 11. 2007 21:40
Re: neuveritelne

pokud považujete současné japonsko za totalitní zemi??

vepřové nejím

bydlím v domě s garáží

0 0
možnosti
A

Alfie

4. 11. 2007 1:28
A víte, že souhlasím?

A č pro své bydliště na samém okraji Prahy je pro mne auto nezbytností. Ale třeba právě u nás jsou pod novými byty garážová stání, ale je jich MÁLO! A přitom by stačilo udělat podzemní garáže pod celým areálem - stejně se tam kopalo. Jistěže by to vyšlo dráž, leč momentálně je nabízená cena za garážové stání dvojnásobná, než při koupi rozestavěného bytu. Stačilo by jen půl roku počkat, než si noí obyvatelé uvědomí realitu..

0 0
možnosti