Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

assam

12. 7. 2012 11:06
Některým ženám se ani nedivím

zvláště pokud aspoň půlku života prožily před 89´,kdy ještě nebyla taková sexuální otevřenost jako teď a nyní podlehly trendu "vyholování",mnohým se nechce odhalovat své vnější "pysky"(oficiální český název používaný i u odborníků) na veřejnosti.

0 0
možnosti
PB

peugeot307

9. 7. 2012 21:48
Napsal jste

to i za mě, příteli. Zažil jsem velice podobný vývoj. Od velikého studu, po úžasný pocit osvobození se, nejen od plavek. Člověk za sebou nechá celá ta staletí nesmyslných dohod. Při první návštěvě takové pláže jsem byl překvapen, že se vůbec nestydím, připadám si přirozeně, cítím se příjemně a vlastně je všechno tak, jak to má být. Díky.:-)

1 0
možnosti
AS

viveka

10. 7. 2012 8:06
Re: Napsal jste

:-)R^

0 0
možnosti
AS

viveka

9. 7. 2012 13:34
Ty pláže v NDR znám

Krásné, přirozené. Mladí i staří, děti i stařečci, zdraví lidé i invalidé, přicházejí se koupat a slunit, nikoliv očumovat. Kdo má třeba už sluníčka přesmoc hodí na sebe tričko, mladí hrají třeba volejbal, starší se procházejí podél břehu, lidé se chovají slušně a taktně, nikdo na nikoho neciví.

0 0
možnosti
FH

Bouše

9. 7. 2012 12:45
Na nudismu mi nejvíce vadí to,

že se při něm potlačují přirozené reakce (alias erekce :-)). Osobně nevidím žádné štěstí v docílení stavu, kdy mě pohled na obnažené ženské orgány nevzruší. :-P

0 0
možnosti
FH

Bouše

9. 7. 2012 12:49
Re: Na nudismu mi nejvíce vadí to,

P.S. Teď jsem ovšem neměl na mysli orgány 80-ti leté nudistky. :-)

0 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

9. 7. 2012 12:24
Nejdřív píšete, jak to je bez erotiky

a pak ke konci se člověk dočítá, jaké tam jsou problémy o očumováním. Váš popis té obézní paní je nanevýš sprostý, dobře, přetékají jí sádlo z plavek, má celulitidu či co, ale o takhle mluvit nebo psát o druhém - zvláště o ženě, to může jen debil. Když si pochvalujtete, jak v NDR byly dívky rády, že je kluci okukují, tak tohle není, že to bylo neerotické, ale přesně naopak. Holky se exhibovaly a kluci zas trpěli voyerismem. Co jsem slyšel, tak na tyhle pláže chodí plno úchylů. Právě proto tu je plno pravidel, příkazů a zákazů (reglementace), jak se lidi mají chovat. Kdo chce, aby ho někde buzerovali, zajde tam. Kdo chce mít volnost bez obtěžování a dozoru, jde na normální pláž. A prý tam chodí spíš starší lidé, tj. Vaše kategorie a výš. Nevím, nedokážu posoudit, jestli tam chodí i mladé holky, nebo jen starší střední generace a senioři.

1 0
možnosti
PK

vovhomůrka

9. 7. 2012 12:47
Re: Nejdřív píšete, jak to je bez erotiky

To jsem to schytal! Ale celkem jsem čekal, že toto téma vyvolá jisté emoce...

:-)

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

9. 7. 2012 11:29
To není zajímavé pro reklamu

Podívejte se, nudismus není zajímavý pro reklamu a turistické průvodce a to z několika důvodů - ten nejmenší je, že by mohl klesnout odbyt plavek, a co chudáci výrobci? Za druhé, vezměte kterýkoli bulvár a co je hlavním tématem? Že zas nějaká hvězdička ukázala někde kus holé kůže. Za třetí - ne každé ženské je příjemné to, že je zrovna očumována. To ovšem platí i pro lidi "oblečené" do plavek.

0 0
možnosti
ZMAP

Z mechu a pazdeří

9. 7. 2012 12:26
Re: To není zajímavé pro reklamu

To je tak hloupá úvaha. Podle ní asi lidi chodili dřív oblečení, aby si krejčí či tkalci měli na kom vydělat. To je stejně pravda, jako že lidi jedí chleba a maso, aby měli živnost pekaři, řezníci a vlastně i další - sedláci, mlynáři atd. Lidi se taky neholí kvůli výrobcům žiletek, holili se dávno dřív, když tu byly jen břitvy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 764x
Bývalý hudebník, zpěvák a textař,nyní amatérský literát (dvě ocenění v literárních soutěžích).Zveřejněná kniha může být chápána jako nabídka nakladatelům, pokud čtou tento blog. Více informací na http://profil.lide.cz/160Pavel/profil/