Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

fotka na nové občance....šedej flek na šedém pozadí

0 0
možnosti
LN

..jeden z Murphyho zákonů hovoří že....žádný člověk ve skutečnosti nevypadá tak strašně jako na fotce v pasu.....

1 0
možnosti
LK

Murphy má samozřejmě pravdu. Popsala jsem jen situaci, která zákon nejenom potvrzuje, ale i rozšiřuje na ostatní doklady všech druhů a velikostí R^

1 0
možnosti
Foto

Copak fotka na OP, s tím jsem se už smířil, ale na fotografii na firemní ID kartě vypadám díky tomu, že v den, kdy jsem absolvoval vstupní fotografování, mě sužovaly střevní potíže, jako čerstvě zadržený drogový dealer albánsko-makedonského původu.

1 0
možnosti
MK

Na své současné občance vypadám snad dokonce líp, než ve skutečnosti. Tak jsem, vzhledem k tomu, že budu potřebovat průkaz nový, zašla s předstihem k osvědčenému fotografovi. Leč ouha, dověděla jsem se, že už i na občanky se fotí přímo na úřadě. Na úředních pasových fotografiích nevzbuzují členové mé rodiny zrovna sympatie, takže jsem zvědavá, jak to dopadne: blbeček, nebo vrahoun?

1 0
možnosti
LK

Anebo mrtvolka...;-D Držím palce ;-)

0 0
možnosti
ML

Nejsi v tom sama!

Není to tak dlouho, co jsem se také šla fotit na průkaz.. Do automatu jsem nešla, ten jsem zavrhla rovnou, na ty kecy nemám sílu. Kousek od domu máme fotografa, na počkání a za slušnou cenu. Ten den jsem měla všechno na knop, jako obvykle všechno nechávám na poslední chvíli a zrovna tak s tou fotkou. Byl to poslední možný den, kdy to vyřídit a já toho ten den měla hodně. Byl konec srpna, horko, a já běhala po Praze a vyřizovala si obchůzky. Doběhla jsem k fotografovi se stejnými pocity: "No to zase dopadne". A opravdu, opět se potvrdilo... V indexu teď nemám svou fotku, ale je tam jakési tlusté a upocené prase, které vypadá, jako by bylo před porážkou!

1 0
možnosti
LK

Tak alespoň že ne po porážce ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 629x
Především jsem normální člověk

Seznam rubrik