Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepa

2. 2. 2008 10:04
Kuhnl se v RSE připravoval na rozkradení ČR

Rádio Svobodná Evropa náhle přišlo o ideály, když se ohlédne za lotry, které zaměstnávaly.Proč se nedržel komentátorství , šel do terénu přikrádat. Protože pochopil celou Klausovu transformaci, kterou ZÁPAD S KOLABORANTY A EMIGRANTY PŘIPRAVIL!!! Nabalili se čeští agenti StB jako Charouz, Chvalovský, Kellner, aj.

Výsledek již známe. Rozkradená zem a Kmotr zlodějů chce na Hrad znovu, tam se mu líbí.Česká neschopnost si vládnout nabývá katastrofálních rozměrů.

0 0
možnosti

Tomáš

2. 2. 2008 0:43
K.Kuhnl je národní gauner ze svobodné E

A Paroubek mlčí, proč asi??? Z 20 mld. se do Čech rozdělilo přes 20% provizí a odměn, to je pěkná suma pro nadace a jiné obchody (Grossova zbohatnutí) Pouze byl žid Kuhnel tak chamtivý, že se s ODS nepodělil a to je ten problém i pro Steyer. Oni Dalíka také trochu máznou a ještě připlatíme!;-(;-(

0 0
možnosti

Evžen

1. 2. 2008 8:36
kontrakty naší armády

Člověkovi stále napadají myšlenky, na co vlastně tu naši slavnou armádu máme.Co dělala v roce 1938, 1968 a jindy? Vždy pouze stála velké peníze a její akceschopnost.? Vzpomínám si na moje vojenské cvičení v roce 1976 na letišti, kdy s některými týlovými důstojníky bylo možno hovořit tak do 10 hodin, pak již jen mrmlali. A dnes  to asi není příliž lepší. Na ministerstvu a gen . štábu se objevují stále nové a nové kauzy úplatků a u běžných útvarů mají šikany u vojáků z povolání apod . Že by někdo uvažoval kolik potřebujeme L 59, pandurů a podobně a udělal na takové miliardové kontrakty jednoznačné smlouvy? Asi jim to za ty malé platy nestojí za to. Však to zaplatí daňoví poplatníci. A odpovědnost, stačí se podívat na poslední kauzu a přečíst si vyjádření paní Parkanové a odpovědi bývalého náčelníka gen. štábu a za to ještě těmto lidem dávají trafiky v diplomatických službách. Ale to vše je ukázkou naší nejen politické kultury.

0 0
možnosti

bobo

1. 2. 2008 8:18
řečí prostou

hlavní problém tkví v tom, že namazáno dostali jedni a platit za zakázku mají druzí. To přece v česku nejde dohromady. Steyru to už asi došlo a zadal platební příkaz i pro Parkanové boys. Až peníze sktuečně dojdou, potom se zrušení zakázky prohlásí za omyl a spiknutí ČSSD. Co to má ministerstvo války za právníky, když ještě před pár měsíci si byli jisti nepostižitelností zrušení zakázky a nyní je tomu naopak? Nicméně lide věř, že vláda dělá vše jen a jen pro tvoje dobro.

0 0
možnosti

sinatra

1. 2. 2008 8:10
A co se....

A co se takhle zeptat Kajíka Kuhnlů?:-P

0 0
možnosti

buxus

1. 2. 2008 8:18
Re: A co se....

Od toho bych si moc nesliboval. Ten se už předvedl když vysvětloval ty podzvukové bitevníky. Nic nevěděl, všechno připravovali ti před ním, on už jen podškrábl hotovou věc. A vlastně kdovíjak to tenkrát bylo, on už si nevzpomíná a vůbec teď už v politice není, tak ať mu dají se vším pokoj.

0 0
možnosti

buxus

1. 2. 2008 8:04
Karma - je to tak

Armáda chce prostě stále nové a nové hračky a když je dostane, tajk neví co s nimi. Nejprve to byly podzvukové bitevníky - když se začaly do armády dodávat, zjistilo, že je jich potřeba polovička a tak se polovička zakonzervovala a za nemalé peníze prostě skladuje. Našemu leteckému průmyslo to nepomohlo, bitevníky se nikam do zahraničí neprodaly. Pak příšly grippeny - s velkou slávou se vždy dovídáme, že odstartoval grippen, aby doprovodil turecké dopravní letadlo, které mělo nějaké technické potíže. A nakonec si objednáme 199 transportérů od firmy, která je měla jen v prototypu. Teď se s nimi asi ani nechceme soudit - ti co znají smlouvu vědí proč.

Lék na tohle je jediný - ti co rozhodují o miliardách, ti co připravují podklady a smlouvy musí nést odpovědnost - ne politickou - ale normální hmotnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Kdo jsem nepoznáte z této fotografie, snad se Vám lépe představím tím, co napíši :))

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky