Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Češka

13. 12. 2007 22:42
tak nevím

Nekouřím,nechodím do hospod,nesázím,jen pracuji ve zdravotnictví za směšný plat,ba dokonce dělám přesčasy,abych jako samoživitelka přežila.Neschopenku jsem měla naposled před 10lety 3 dny na zánět spojivek(vůbec jsem neviděla),jinak vše přecházím.Tak proč má Julínkova zlodějská lumpárna postihnout i mě?Ať se soustředí na ty,kteří zdravotnictví zneužívají(pacienty,ale i lékaře)a trestá je.Jenže na to mu IQ nestačí.

0 0
možnosti
A

antizelenka

13. 12. 2007 19:46
poplatky u lékaře opravdu vše nevyřeší

ale je to krok správným směrem.Rozčilujete se ,že je spousta lidí kteří chodí k lékaři zbytečně,ano chodí a některé ani polapatek 30Kč neodradí a půjdou si posedět k doktorovi místo práce,místo školy... nikoho poplatek nezruinuje. Naopak ušetří ti co platili 10.000 a více , protože je stanoven strop.

příklady kolik češi prosázejí a prokouří jsou jen čísla na dokreslení jak hospodaříme s penězi , bouříme se proti poplatku 30 kč a klidně si jdeme do trafiky kopit cigarety za 60,-, vsadit sportku za 200,- a večer na pár piv  

0 0
možnosti
K

Kalorka

13. 12. 2007 20:29
Re: poplatky u lékaře opravdu vše nevyřeší

Nechte si někdy povyprávět, jak vrcholový management nemocnic (což jsou obyčejně ekonomové nikoliv lékaři) nechá zakoupit nějakou mašinu, bratru za 4 miliony, i když jsou primáři proti tomu, neb je finančně výhodnější třeba pronájem přístroje s ohledem na předpokádanou míru jeho využití. Jenomže ten vrcholový management se vůbec nemíní s nějakým takovým přednostou oddělení vybavovat.

Že by v tom lítala třeba provize pro ředitele od dodavatelské firmy?

To nevím, nesvítila jsem jim při žádném takovém jednání, jen vím, že je to praxe běžná a šéflékaře často rozpalující přímo do běla. A věřte nevěřte, krásně to funguje právě v různých ziskovkách. Asi mám smůlu, že jsem toho už hodně viděla. Howg.

0 0
možnosti

Daniel

13. 12. 2007 18:59
Chudáci

Mám dvě děti. Věkový rozdíl mezi nimi je 31 měsíců. Manželka tudíž rodičovskou dovolenou nepřerušila. Byl bych opravdu zvědav, kdyby ve stejné situaci od nového roku nějaká žena měla druhé těhotenství rizikové. Pár měsíců pobytu v nemocnici před porodem, pobyt dítěte v inkubátoru  dalších pár týdnů po porodu a rodina by byla na mizině. Opravdu jsme si zasloužili takovouto vládu?

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

13. 12. 2007 18:39
Dotkla se mne slova o zneužívání

lékařské péče. Proto ministru Julínkovi vzkazuji, že se mi můj vysoký tlak srovnal do normálu. Žádné potíže nemám, nic mne nebolí. Už fakt nebudu chodit k lékaři a otravovat, aby mi napsal recept. Pravděpodobně to dopadne tak, že za pár měsíců zkolabuji a poletím vrtulníkem do krajské nemocnice, kde mi budou operovat bypas, pak si pobudu pár týdnů na jednotce JIP, pak spoustu měsíců na nemocenské, když se zadaří tak mohu skončit i v invalidním důchodu. Ale stát na tom vydělá, že pane ministře?

0 0
možnosti

Jirka P.

13. 12. 2007 18:28
Vystihl jste to přesně

Klidně bych váš článek spolupodepsal.A taky bych se dotázal pana doktora v ministerském křesle a jeho mluvčího,kolikže stála ona příručka a z jakých zdrojů byla hrazena?

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Kdo jsem nepoznáte z této fotografie, snad se Vám lépe představím tím, co napíši :))

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky