Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL

lycka.tomas

22. 7. 2008 23:55
Stejně ještě trochu...

Tak jsme si pořídili PC 386 a já si po x letech koupil novou sestavu. Udělám s tím více věcí a ještě efektivněji. Osobně to vidím tak, že něco časem patří spíše to muzea, než na silnici. Vývoj je vývoj, ať kroupy či trakaře padají z nebe. Kdo nemá peněz, může využít jiných služeb (stejně jako já).

0 0
možnosti
RK

Radek0075

23. 7. 2008 7:50
Re: Stejně ještě trochu...

Jde o to, co na PC děláš. Ještě nedávno jsem používal 386ku na účetnictví. Práce s ním jsem udělal stejně jako na dnešních PC. Jen to nemělo tolik barevnejch hovadin. Nedávno jsem potřeboval mobil pro 85 letou tetu. Zatímco před deseti lety by jí vyhovoval každej přístroj co byl na trhu, dneska má smůlu. Klávesnice jsou tak titěrné, že se svými prsty není schopná na nich vyťukat číslo. Inu vývoj je vývoj. Může v tramvaji surfovat po netu, posílat MMSky, hrát akční hry, ovládat svůj bankovní účet..... jí by ale stačilo, kdyby si mohla zavolat.

0 0
možnosti
RP

radim36

23. 7. 2008 9:05
Re: Re: Stejně ještě trochu...

Já mám PC novější, ale ještě pořád občas používám program, který byl sestaven někdy v roce 1986 a mohl běžet na 8bitovém PC XT bez harddisku jenom se dvěma disketovými mechanikami. Přirozebně pod Dosem.  Ne že by ty dnešní nebyly lepší, ale v porovnání s tamtím jsou obrovské a na moje současné PC těžkopádné a mají spoustu nových hejblat a mně se je nechce učit. Až se tato třída  programů objeví ve verzi bez nutnosti instalace a s možností spouštění třeba z klíčenky USB, přijde teprve potom čas na změnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1237x
Kdo jsem nepoznáte z této fotografie, snad se Vám lépe představím tím, co napíši :))

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky