Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Karlik1263

13. 1. 2008 1:09
Imigranti

Jak chce stat ktery nema zadnou porodnost,prosperovat v budoucnosti? Pracovni sily musi prijit od nekud kdyz se deti nerodi. Situace je bohuzel stejna po cele Evrope,kazdy Evropsky stat bude zavisly na Imgrantech jestli chce a by Ekonomie rostla.Amerika ma nejsilnesi Ekonomii jenom protoze lide sem stale prichazi.Zavrete hranice a stane se z Ceska Belorusko.

0 0
možnosti

Jaja

15. 1. 2008 19:29
Re: Imigranti

Jednoduse.Vytvorit pro zvyseni porodnosti podminky.Pocitala bych do toho i politiku,smerujici ke zmene zivotnich  priorit.Nasi predkove rozhodne netrpeli neplodnosti a byli jo chudi!

0 0
možnosti

Vladimír

12. 1. 2008 9:33
OK pane Konop

Máte u mne velkou JEDNIČKU s*.Škoda že takto rozumných lídí jako vy není ve společnosti více.Imigranti jsou skutečně pro Evropu smrtelným nebezpečím a nebude dlouho trvat a budeme v Evropě cizinciR^

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

11. 1. 2008 18:39
Pro mne je to uplne jasne

Pristehovalci z oblasti jako je Afrika, Arabie, Indie a podobne predstavuji dlouhodobe rozvrat kulturni a demokraticke Evropy (ale i USA a Kanady). Jejich nabozenstvi, navyky a zpusob reseni sporu jsou jsou v naprostem nesouladu s demokratickou spolecnosti. Mnozi prichazeji ne aby se staly radnymi obcany, naucili se jazyk a ctili zakony zeme, ale aby si zavedli svoji spolecnost a az domorodce pocetne predci, zlikvidovat puvodni kulturu. Ironie je v tom, ze zatimco v minule histori domaci obyvatelstvo bojovalo proti najezdum cizincu (vpad Madaru a Mongolu do Evropy), dnes jsme jim otevreli brany, vitame je, ustupujeme jim, "hrejeme si hada na prsou". Clenstvi v EU jen napomuze prilivu nezadoucich zivlu.

0 0
možnosti

Pražák Roman

11. 1. 2008 20:42
Re: Pro mne je to uplne jasne

Tak to je!!!R^[>-]

0 0
možnosti

Rudolf

11. 1. 2008 18:10
Cizinci

Problem s imigraci je pro kazdou zemi specificky. Imigranti kteri prijdou do Francie z byvalych francouskych kolonii jsou francousti obcane. Ve velke casti Evropy je problemem emancipace zeny. Puvodni obyvatelstvo vymre, protoze v prumeru pride na jednu zenu 1.2-1.4 deti. Dale jsou prace, krere puvodni obyvatelstvo nechce delat. Imigrace neni novy jev a i zde plati Darvinova theorie vyberu. Silnejsi kultura pohlti tu slabsi. Vlady by se mely postarat o to aby imigranti prinesli s sebou v Evrope potrebne kvality a tim podporily nasi schopnost konkurence v globalisovanem svete.

0 0
možnosti

on3

11. 1. 2008 17:19
oplotit evropu

s imigranty rovnou na guntanamo, pokud budou jinyho nez krestanskyho vyznani - je jasny, ze nejaky pracovni lagry by byly teda jeste vyhodnejsi. pak oplotit jejich domovsky zeme, skladky pro nase odpady by se jim tam urcite vesly ... no a dal je vesele bombardujme, cim vic jich zabijeme, tim min problemu s nima bude:-)

0 0
možnosti

on3

11. 1. 2008 17:30
Re: oplotit evropu

at zije nova evropa !!! smrt humanismu :-PR^

0 0
možnosti

moorhuhn

11. 1. 2008 16:50
samá chátra

Musím souhlasit s autorem článku. Dokud si tu budou přistěhovalci a cikorky (myslim ty ptáčky vždyt víte) dělat co je namane za prachy nás všech, budeme se postupně bát vystrčit prdele z baráku, aby se nám něco nestalo. Bohužel lidi, kteří tak hrozně obhajují imigranty a cikorky (ano zase ty ptáčci), si jen sami ze sebe dělají srandu. Ano opravdu oni Vám říkají UŽITEČNÍ IDIOTI.

[>-]

0 0
možnosti
OZ

Bruncwieg

11. 1. 2008 16:43
Bohužel

až dojde Evropanům tzv. trpělivost, - bude velmi a definitivně POZDĚ !!! Podívejte se na Romy, kolik mají potomků, 8 let kralující socdemo--partaj jim akorát dala 20 tisíc za potomka, do školy, do učení, do práce je chodit NENAUČILA. Když k tomu přibudou negři a muslimové---jak se bude bránit pracující menšina??? To bych chtěl fakt vědět. Zřejmě budou tvrdě pracovat a daně stoupnou na 75%, aby jejich guru Paroubek mohl kupovat kožichy a jezdit za Ural na pečenou husu.

0 0
možnosti

moorhuhn

11. 1. 2008 16:54
Re: Bohužel

Pracují menšina si otevře herny, vařírny perníku a lihovary kam jim vylízaná většina pobírají sociální dávky odevzdá.:-)

0 0
možnosti

ddnes

11. 1. 2008 16:38
reakce

souhlasím!je tday pár ubožáků co nevystrči p.rdel z republiky kecají tady nesmysli ale to,že s emigranty mají v německu,francii a vzemích beneluxu veliké problémy nemůže zpochybnit nikdo!

0 0
možnosti

evropan

11. 1. 2008 16:38
inigranti

Můj názor odjakživa je následující - pokud se někam přestěhuji, vím, že jsem z jiného prostředí, musím ctít zákony a zvyky  té země, kam jsem se přistěhoval, abych nikoho naurazi. Je jedno, z jakého důvodu jsem se tam ocitnul.Tj. Chovám se, oblékám jak je zde obvyklé, naučím se jazyk a nevolám jsem cizinec, mluvte se mnou moji řečí, udělejte školy pro moje děti, protože vám nerozumí.

0 0
možnosti

Hucul

11. 1. 2008 17:08
Re: inigranti

Tuhle me serval ridic autobusu. Rozumela jsem mu az do chvile, kdy zacal ve stresu zrychlovat mluvu. Pak se jen vic a vic vytacel mym nechapavym pohledem a je rozumela hure a hure. Srandovni situace, nakonec jsem ji fakt rozsekla tim, ze jsem mu rekla, ze si nepomuze, kdyz se bude vytacet, protoze mu proste nedokazu rozumet, kdyz je nastvany a mluvi rychle. Oba jsme se zasmali a on mi pomalu zopakoval, coze se mne to pta. Trapna situace, ale ja mu fakt nerozumela ani slovo, kdyz vztekle chrlil slangove vyrazy...

0 0
možnosti

suelin

11. 1. 2008 14:50
váš

názor se shoduje s mým, otázka je co s tím? To už bude horší.

Ve Francii mají arabáče, v Německu turky, a u nás už od 10 stol. (tuším) máme indy. Jsou tady už dost dlouho a není jich mnoho, kteří by nebyli příjemci sociálních dávek - paraziti. (tím nechci říct, že každý kdo bere SD je parazit, ale mít houf ušmudlaných spratků, nestarat se o ně a brát tolik co běžá rodina měsičně nikdy neuvidí, tomu říkám parazit).

Otázka stojí co s tím??

0 0
možnosti