Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tuto nepřesnost jsem převzal a neověřil, za což se panu Okamurovi tedy omlouvám - vaše trapná omluva schovaná ve článku demagogu. Hlavně že jeho jméno si napíšeš do titulků omg.

Tady je pravda:

Tomio Ok.:

Dobrý den,

dovolte mi, abych se touto cestou důrazně ohradil proti lživým pomluvám od zástupců Nadačního fondu proti korupci Karla Janečka a Transparency International ČR na mojí osobu. Žádám tímto také veřejnou omluvu od zástupců obou organizací.

Zástupci těchto dvou organizací o mne v uplynulých hodinách začali šířit do médií lži, že jsem prý hlasoval v Senátu PROTI zákonu, který rozšiřuje kontrolní pravomoci Nejvyššího kontrolního úřadu, a tím prý ve skutečnosti nebojuji proti korupci a naopak ji podporuji.  Tyto lži šíří jménem Nadačního fondu proti korupci Karla Janečka jeho projektový manažer Janusz Konieczny a také známý právník Václav Láska, který působí v Transparency International ČR. Fakta jsou ale zcela jiná, jak si můžete sami ověřit ze zápisu schůzí Senátu. Když to shrnu, tak tento návrh ústavního zákona se v Senátu projednával celkem 3x, z toho 2x na ústavně-právním výboru a pak finálně tento týden na plénu Senátu a já jsem ANI JEDNOU NEHLASOVAL PROTI !!! Pravda je tato: Při prvním projednání na ústavně-právním výboru v prosinci jsem se v hlasování zdržel, jelikož jsem nebyl dostatečně spokojený s návrhem - žádal jsem mimojiné přísnější a systémovější plošné řešení korupce a kontrol včetně uzákonění hmotné a trestní odpovědnosti politiků, s čímž jsem nepochodil, takže jsem při druhém projednávání na výboru v lednu hlasoval PRO tento ústavní zákon alespoň v této formě, protože je tak jako tak přínosem v boji proti rozkrádání veřejných peněz. A nakonec na plénu Senátu před třemi dny jsem hlasoval také samozřejmě PRO tento ústavní zákon, můžete se podívat zde http://www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy?G=13525&O=9 , ale bohužel většina senátorů byla proti, takže tento protikorupční zákon neprošel. O následném navazujícím zákonu jsem již nehlasoval vůbec, pro

0 1
možnosti
JN

To, jak zástupci Nadačního fondu Karla Janečka a Transparency International ČR veřejně lžou, je skutečně děsivé a je zcela zřejmé, že zástupcům těchto organizací nelze bohužel věřit. Tuším, že za těmito lživými vyjádřeními vůči mojí osobě jsou ambice těchto lidí být jedinými leadery protikorupčního boje v ČR a snaží se tedy za každou cenu dehonestovat ostatní silné protikorupční hráče. Tyto špinavé metody považuji za zcela nepřípustné.

Tímto žádám zástupce obou organizací o veřejnou omluvu, jelikož se cítím pomluven a poškozen.

Inkriminované vyjádření zástupců obou organizací je například zde:

http://m.domaci.eurozpravy.cz/politika/64499-jak-vazne-brat-senatora-tomia-okamuru

http://m.domaci.eurozpravy.cz/politika/64506-laska-se-pustil-do-okamury-pry-drze-prekrucuje-fakta/

0 1
možnosti
Foto

Pěkné, jasné, rozumné.

1 0
možnosti
Foto

Tento stát nevysávají lidé jako Tomio Okamura. Tento stát vysávají lidé jako pan Janeček, který předstírá boj proti korupci ale ve skutečnosti mu jde o zachování a podporu současného režimu Rv .

1 6
možnosti
Foto

Dobrý den - můžete prosím toto tvrzení podložit argumenty nebo tedy jaké zjištění Vás k tomuto závěru vedlo? Karel Janeček založil podporuje mladé vědce v rámci Nadačního fondu pro vědu a výzkum, podporuje analýzu korupčních kauz či legislativních projektů, podporuje a chrání oznamovatele korupce v rámci Nadačního fondu proti korupci atd.., zkrátka sám nevím, odkud jste převzal názor, že Karel Janeček "vysává stát".

3 2
možnosti
Foto

dokud bude většina politiků zlodeji, nelze čekat zlepšení, stejně jako dokud bude většina voličů hlupáky.

3 1
možnosti
Foto

:)) to ano. Proto je zvlášť důležité, abychom podporovali tu menšinu, aby se stala většinou :))))))))))

1 1
možnosti
Foto

Martin Faltýn - pročpak?

1 0
možnosti
MS

Proč nepoužijete tlačítko "reagovat" ?

0 0
možnosti
Foto

Martin Faltýn - :)) Opravdu nevidím důvod. To co vidím je spousta námahy neziskových organizací, které tlačí na jednotlivé politiky či politické strany, aby se skutečně podstatnými tématy zabývali. Pokud jsme například u rozšíření pravomoci NKÚ za zmínku stojí i tato osobní konfrontace s jednotlivými politickými představiteli: http://www.youtube.com/watch?v=On0tRGKrnpU

0 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1053x
Zabývám se analýzou závažných kauz a protikorupční legislativou. Působím jako analytik v Poslaneckém klubu Pirátů, dříve jsem se angažoval v Nadačním fondu proti korupci, 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky