Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J80i74r46i 12C49i90z

19. 10. 2023 17:37

Jen vam pripomenu neco ze skutecne povalecne historie neupravene bolsevickou ideologii. Cely proces etnickych cistek spojeny s vrazdenim deti, zen a starych lidi ihned po konci II.WK 8.5.45 rozpoutal narodni socialista (zkrac. nemecly nacista)Benes se svou klakou na zaklade bolsevickych dekretu vypracovanych v Moskve v r.43 spolu s jeho velkym pritelem masovym vrahem Stalinem. Desetitisece lidi byly popraveny stejnym zpusobem jako to udelal Hamas v Izraeli. Lide byli pri kradeni jejich majetku upalovani zaziva Rudymi gardami, veseni, zeny znasilneny a deti pozabijeni. V cervnu 45 zastavil u Prerova vlak s cca 260 civilisty prchajicimi pred bolsevickou RA a porucik Pazur je vsechny nechal postrilet ranou do tyla, vc. 80ti lete babicky a 6ti mesicni holcicky. Jejich provineni bylo, ze mluvili nemecky. Jak se zda, vy byste taky nevahala z duvodu sveho presvedceni prikrocit k podobnym exekucim. Na zaklade bolsevickych dekretu byly znarodneny podniky, banky proste vse co melo hodnotu. Majitele prchali i s rodinami do zony USA, aby si zachranili zivoty. A ted vy zacnete zde prapagovat etnicke cistky, vrazdeni a loupeni majetku? Moje babicka rak. puvodu (1896) mela byt taky odsunuta, prestoze mela za manzela Cecha. Ale kdyz RG videly, ze u nich neni co ukrast, tak ji nechali byt. Tento nejhorsi zlocin proti lidskosti ve 20.stol je navzdy zapsan v zapadni civilizaci jako nejcernejsi skvrna a misto abychom se omlouvali za zlociny predku, tak stale propagujem puvodce a absolutne nejsme schopni pristoupit aspon nejakou formou ke zruseni bolsevickych dekretu a vraceni nekterych majetku. Ostatne vetsina tech puvodnich vlastniku se asi tezko bude vracet do statu prevlecenych bolseviku, protoze jedna zkusenost stacila vsem dalsim generacim.

3 2
možnosti
Foto

A66l11e75š 58M84e41r76t70a

19. 10. 2023 20:54

Rudé gardy, co to je neznám? Slyšel jsem o revolučních, ale tam moc komunistů nebylo, pač je vybili nacisté, nebo se ještě nestihli vrátit z koncentráků.

1 3
možnosti
Foto

To musel být velký úder do hlavy.

5 0
možnosti
PK

to máte hodně pokřivenou optiku historických událostí. 1.nazývat Beneše komunistou může asi skutečně pouze naprostý demagog. 2. Češi by se měli omlouvat za odsun? Kde je nějaka omluva Němců za zabrání Sudet, rozpoutání 2.sv. války a především za celé roky toho co prováděli v Protektorátu!

4 1
možnosti