Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Zeptám se jinak .

Co vlastně tedy europoslanci v parlamentu dělají, když nejsou vidět žádné hmatatelné pozitivní výsledky jejich práce, kromě uvalených sankcí na Rusko, Venezuelu .....

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
JK

Znárodníme patenty, protože duševní práce není ta pravá a ta jediná správná práce, jakou vykonávají dělníci ve fabrikách :-/ To říká zástupce strany, která u nás podporuje svého úhlavního nepřítele - buržoazistu.

0 0
možnosti
BJ

Dobře jste to popsala , karma

0 0
možnosti
Foto

Ale ovšem, EU fataálně selhala a vakcíny jsou nyní nedostatkové. Státy, které v tomto ohledu jednají samostatně jsou schopnější, nyní vidíme, že není všechno zlato co se třpytí !!Rv

0 0
možnosti
Foto

Chápu to správně, že to jako demokraticky znarodníme, obsadíme armádou a pošlapeme patentová práva? To už mají větší demokracii v Číně, která si koupila patentová práva na Rendesivir.

0 0
možnosti
ZZ

A přitom se ten údajně ukazuje, jako takřka neúčinný oproti jiným, mnohem levnějším lékům, jako např. Ivermectin.

:-(:-(

0 0
možnosti
JR

J84a93n 52R61á82ž

29. 1. 2021 17:42

Zaujalo mne tvrzení autorky článku že "EU si ale na druhou stranu za tuto situaci může sama."

Říkat, že situaci, do které se EU dostala s chybějícími dodávkami vakcín může EU jako celek je nesmysl a tvrdit něco takové ukazuje na naprosto scestné uvažování. Za tento stav totiž nemohou občané EU, ale konkrétní členové EK a nedílnou odpovědnost za vše nese její přesedkyně Ursula von der Leyen. Nevím kdo jiný než předsedkyně odpovídá za to že EK zmatečně reaguje od začátku koronaviroví krize a dnes její neschopnost umocňuje až neskutečný amaterismus při zajišťování vakcín? Jaký větší průšvih ještě nastane, než poslanci Evropaského parlamentu budou požadovat rezignaci předsedkyně EK Ursuly von der Leyen?

K porovnání plánů a skutečnosti je dobré si přečíst toto:

https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/public-health_cs#euvaccinestrategy

Rada paní europoslankyni: Vyvolejte v Evropském parlamentu debatu o vyslovení nedůvěry EK a navrhněte, aby její předsedkyně a zodpovědní komisaři za tento stav rezignovali na své funkce . Jenom tak můžete získat respekt.

2 0
možnosti
FT

F92i69l57i88p 42T13y69k63a20l

24. 2. 2021 22:58

to Jan Ráž

Máte naprostou pravdu. Celou tu kamufláž s vakcinami, ať už od AstraZeneca, BioNtech-Pfizer nebo od jiných firem má na svědomí ta prolhaná diletantka U. v. der Leyen. Jak se ta intrikářská amatérka vmanévrovala do funkce předsedkyně EK zůstává záhadou. Nikdo ji nevolil. Protěžovala ji jen bývalá SED fukcionářka, Genossin A.Merkl. Macron byl asi pod vlivem alkoholu, když s tím souhlasil. A.Merkl, U.v.d.Leyen, polointeligent Olaf Scholz etc. jsou tragikomické figury EU. Nedivím se Britům, že se od toho spolku neschopných EU-politiků distancovali.

0 0
možnosti
Foto

Neví, ale při čtení se mi vkrádal dojem, že to má pouze odvést pozornost od tuzemských problémů a obrovských chyb vlády, kterou jen kvůli svému zviditelnění držíte na jejich hliněných nohou a škodíte tím podstat ně víc než celá kritizovaná AstraZeneca. No, nic nového od vás.

7 0
možnosti
JV

J55i53r34i 55V27r31a32b73e43c

29. 1. 2021 16:01

Kdy vymysli a vyrobi neco ti komunisti, doposud jen kradli, zabirali a konfiskovali.Poctive lidi zavirali a posilali na nucene prace (koncentraky).

KOMUNISTI... TO JE ZLO.

9 2
možnosti
BH

Komunistko jedině Sputnik ze?

4 2
možnosti
JR

J71a65n 94R94á37ž

29. 1. 2021 17:52

Nevím,proč do této debaty taháte Sputnik, ale když už jste toto téma načal, tak osobně jsem přesvědčen, že kdyby se naskytla možnost českým občanům nechat se touto vakcinou naočkovat, přihlásil by se jich k této možnosti pro Vás možná překvapivě velký počet.

Politická předpojatost je hloupost. Je to stejné, jako s Čínou, do níž se hlupáci navážejí a přitom si základní produkty pro výrobu léků kupují od Číny, bez jakýchkoliv předsudků všechny světové farmaceutické firmy.

2 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik