Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud tch 74 úředníků na úřadě vlády pomúže k tomu aby nevycházely paskvily, které se opakovaně musí opravovat tak právě výrazně sníží objem práce v ěch regionech.

Ti úředníci tam mimichodem nepadají na hubu ani teď, spíš mají zpravidla docela volný režim. Nicméně i tak minimálně 1/3 svého pravćovního času věnují tomu aby zjistili co vlastně aktualně platí, jak mají postupovat....

(z vlastní zkušeniosti v minulosti s jednání s ůřady často až na dotazy přes ministrstvo se zjistilo co bylo potřeba a bylo to jinak než tvrdila úřednice na přepážce, co říkala něco jiného než ta na okrese a něco jiného než ta na kraji.)

Tedy základem toho aby se mohl zeštíhlit stát je mít jasné a srozumitelné centrální pokyny-pokud tomu ti úředníci úřadu vlády navíc pomohou bude to jednoznačně přínosem.

Takže jediné co zbýává je dodat je to, že zaplaťpánbůh vaše strana jde do "kytek" a to jaká bude nová vláda můžeme začít hodnotit tak za rok.

4 0
možnosti
DR

Takže bez KSČM nyní vlastně nastane v parlamentu učiněný politický ráj.

To jsem sám rád. :-)

0 0
možnosti
DR

A těch keců o snižování počtu státních úředníků co bylo. ;-D

0 0
možnosti
JK

Je to trochu drzost od vašeho koryta kritizovat koryta jiná, ale budiž. Ale něco mě dost vadí. Necpěte se mezi nás dolních 10 miliónů, lidově dělnických aparátčíků jsme si užili v minulém režimu dost a dost.

8 0
možnosti
Foto

A ještě mám takovou drzou otázku, v Čechách jste čtyřicet let budovali komunismus a výsledek se nedostavil, naopak bylo čím dál tím hůř, kolik přesně desetiletí je třeba na vybudování funkčního komunismu? Děkuji.

6 0
možnosti
Foto

Pravicoví politici se nehnou z místa, dokud budeme úpět pod EU. To jste si jako eukomisařka nevšimla, že ta místa jsou zřízena proto, že je třeba vyhovět stupidním nápadům EU? Že je náš stát už jak zvadlá maceška, protože navzdory bídě, je třeba udržet třeba i Váš post? Jo vlastně nevšimla, protože to už tu jednou bylo, všichni žili v bídě, aby strana a vláda mohla uplatňovat své nesmyslné nápady a vykazovat činnost, protože vykazovat činnost je pořád lepší než si najít normální práci. Chcete prospět lidem? Tak se vzdejte svého postu a přemluvte k tomu i tu armádu darmožroutů v Bruselu. Když se nebudete slétávat na nesmyslná jednání, nebudeme si my ostatní muset utahovat opasky. Spousta lidí Vašeho typu schůzuje o ničem a zkuste hádat, kdo to musí platit.

6 0
možnosti
JD

J46a62n 97D59o64u52š35e57k

22. 12. 2021 19:42

Tak jste komunistka. No bóže. Víte, já nic jiného ani nečekal. Každá vláda mele cosi o snižování počtu státních zaměstnanců, ale nepamatuji si na jedinou která to skutečně udělala. Tedy pokud nepočítáme, že jim nedala na benzín a pár jich odešlo.

1 1
možnosti
VV

Ale jenom komunisti jich poslali 40 000? do prumyslu. V CKD Stalingrad se mnou kdysi vyrabel tramvaje T1 a T2 jeden co rikal: Dnes uz bych za normalnich casu byl nejmene disponentem.;-DA svacinarku nam delala byvala vrchni ucetni Elektrickych podniku Hl.M. Prahy.

0 0
možnosti
FL

To je fakt legrace když komunistka kritizuje směřování tržní ekonomiky k socializmu

7 1
možnosti
Foto

Tak jsem si vás přečetl, chtěl jsem k tomu něco podotknout, ale pak jsem si uvědomil, že by to byla jen a jen ztráta času. Už vás číst nebudu, stejně jako blogy Trčálka, protože mě nemáte co říct, ani obohatit nějakou znalostí, či životní moudrostí.

8 2
možnosti
ZH

Životní moudrost a příchylnost ke komunistické ideologii nejdou k sobě dohromady.

5 0
možnosti
PL

P83e32t51r 49L38o86r66e24n24c

22. 12. 2021 18:40

Mohli jste být moderní levicová strana a všechno tohleto ovlivňovat "z vnitřku" jako aktivní a právoplatný účastník z parlamentu, z vlády...

Netvrdím, že nemůžete být, zkuste to. Nyní to ale nejste.

3 0
možnosti
Foto

Spíše velbloud proleze uchem jehly ... ;-D

3 1
možnosti
Foto

Beru to jako investici do budoucna. Ta místa vznikla, aby lidé na nich mohli vymyslet, jak jich mnohem víc ušetřit. Za rok si o tom můžeme popovídat.

A utahování opasků? Nechybí vám nějaké peníze za mandáty, že tak prskáte?

5 1
možnosti
JD

J57a30n 36D46o64u76š96e90k

22. 12. 2021 19:44

Vymyslí kulové, všichni to víme. 74 hlav vedle tisíců zmůže asi co? Jsou to jen místa na zacpání hub.

2 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik