Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Velice slabé, to mne těší. Takové štěky dnes většinu lidí nezaujmou.

0 0
možnosti
Foto

Soudružce velké díky, protože jsem se už dlouho tak nepobavil.

V podstatě se dá vyvracet věta za větou - počínaje tím, že "není rozhodně chybou KSČM, že se stávající vládě nedaří konsolidovat stav veřejných financí, jak by si občané představovali." Rozhodně to totiž chybou KSČM je - právě ona podepsala s A.Babišem dohodu o tiché podpoře vlády a umožnila tak rozvrat veřejných financí pod vedením A.Babiše a A.Schillerové...

Mezi těmi návrhy "věrných občanů" a skalních fandů KSČM na vyšší příjmy státního rozpočtu mi chyběl snad jen jediný - znárodnit to všechno jak v roce 1948.

A ta perlička na závěr - "lidé podlehli mediálním kampaním jiných stran". To je ale fakt smůla, že nepodlehli mediální kampani KSČM.:-)

Takže pokud blog souzní s oficiální linií strany, pak jsem jen upřímně rád. Znamená to totiž, že se KSČM do parlamentu ještě hodně dlouho nevrátí.

2 0
možnosti
MK

Rozpočtové provozórium není způsobeno absencí KSČ ve Sněmovně. Je způsobené nemístnými průtahy jedovatého dědka. Rozložení sil ve sNěmovně je takové, že vláda klidně mohla být jmenována koncem října. Dědek jí však nejmenoval dodnes.

A ty vaše návrhy? Pche! Realizovatelný není ani jeden. To je jen vějička pro slaboduché.

2 1
možnosti
Foto

To snad musí být jen adventní ftip, jinak to ni není možné brát.

Chvilku jsem to zkusil hodnotit jako vážně myšlenou záležitost, ale to teda byl pocit .... tfujtajxl...

0 0
možnosti
JP

“ pokud by KSČM byla zastoupena v Poslanecké sněmovně” - ač neznaboh, zaplať pánbu, že jste vypadli

4 0
možnosti
AL

"Návrhy občanů jsou daleko nápaditější." - návrhy Vašich soudruhů byly ještě mnohem nápaditější - elektrické dráty do bot, karlovarská polévka, betonová postel v korekci plná hrbolků, vytahování za svázané ruce ke stropu, bití do bezvědomí, pak koryto s ledovou vodou, zkrátka fantazii se meze nekladly.

7 0
možnosti
JB

J16i13r72i 87B30o93r

15. 12. 2021 9:57

Články "paní" Konečné začínají být velká legrace. Babičky píší, občané se zlobí. A oni za nic nemohou. Vždyť toho největšího kapitalistu přestali podporovat již na jaře.;-D

8 0
možnosti
PB

P40e81t81r 68B93u78r72i82a93n

15. 12. 2021 9:31

Sami si však musíte odpovědět na otázku, komu tato situace vyhovuje. Zda úzké skupině lidí s nadstandardními životními podmínkami, kteří dokáží využít tento kapitalistický systém ve svůj prospěch,...promiňte, ale právě jste popsala sama sebe.

8 0
možnosti
AL

Milá paní, brzo Vám to tam skončí. Mateřská letadlová loď, ze které jste odstartovala, se mezitím potopila, tak nebude se kam vrátit. Už si plánujte svoji další kariéru či příjmy. A pomalu přemýšlejte, co dál.

2 0
možnosti
Foto

Konsolidace veřejných financí znamená snížení deficitu. Občané si ji představují různě. Ty občané, kteří jsou placení z veřejných toků, dají vždy přednost vlastní kapse před poklesem veřejného dluhu.

Pokud se ti vaši občané ptají, v čí prospěch budou škrty, odpovězte jim, že budou především ve prospěch jejich vnuků. A teď k vašim návrhům:

1) Zrušit senát: Senát je pojistka demokracie a za tu jednu miliardu ročně zcela jistě stojí. Starobní důchody stojí 500 miliard,

2) Banky do rukou státu - ve které zemi efektivně fungují banky v rukou státu?

3) Snížit počet zdravotních pojišťoven? A proč rovnou nesnížit počet pekáren, výrobců toaletního papíru, aut nebo párků na jednoho - stačí přece jeden masokombinát a jedna papírna? Čím menší počet konkurentů, tím vyšší zneužití monopolního postavení a tomu nezabrání žádný úředník.

4) vyvádění zisků - zákaz výplaty dividend není nic jiného než nepřímé znárodnění. Každý z nás má možnost koupit si akcie: naši občané se podílejí na britské poště ...,

5) zrušit církevní restituce: Církevní restituce umožnily oddělit církev od státu a v konečném důsledku nebudou církve dostávat od tátu žádné peníze a my ještě ušetříme. Jak stát celou dobu hospodařil, vidí každý soudný člověk. Všechno zdevastoval, vyčerpal a zahodil.

6) Podívat se na privatizaci: Britská i německá pošta, železnice, energetiky jsou soukromé a vydělávají. Pošty třeba na obrovském boomu zásilkových služeb. Proč na tom nevydělává česká pošta? Protože je státní a je spíše trafikou než moderním podnikem. ČEZ je soukromý jen z 30% a každý si může koupit jeho akcie a vydělávat na růstu cen energií.

Paní Konečná, nejhorší na tom všem je, že vy jistě tohle všechno víte, a jen kvůli politické kariéře a získání hlasů nevědomých voličů hlásáte pokrytecky ty vaše bludy! Doufám, že vaše strana se do parlamentu už nikdy nevrátí.

Bohužel vznikne dost jiných politických hnutí, která vás u těchto voličů - hrobařů prosperity - úspěšně nahradí.

20 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik