Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

Černoši mají přesně takové postavení ve společnosti, které si sami vybudovali a které si zaslouží. Vymlouvání se na podmínky je lež.

0 0
možnosti
BH

Bolševicko Konečná neopruzuj tady komunistyckymi žvásty.

3 0
možnosti
PC

To je hrozný blábol, paní Konečná. Takový ten typicky rudě-propagandistický a la E. DavisováRv

5 1
možnosti
PC

*opr. A. Davisová

0 0
možnosti
MV

Kdyby tak autorka tušila, kolikrát nám souška učitelka v hodinách občanské výchovy zkoušela vymýt mozek podobnými frázemi o utlačovaných černoších v USA.

Zvláštní: čínská, korejská nebo japonská menšina takto v USA „vykořistovaná“ a „utlačovaná“ není.

9 0
možnosti
Foto

Tyto protesty jsou i proti policejnímu útlaku jedné naší etnické skupiny, která tu žije ve strašné bídě, nevzdělanosti, kriminalitě a vůbec.

A KSČ(M), místo aby jí přispěchala na pomoc, tak se vykecává v parlamentu a někteří členové si hrabou evropské peníze.

To kdyby viděl Marx, Engels a Lenin, tak by začali v hrobě rotovat! Rv

4 2
možnosti
Foto

Dva členové si přihlásili, sláva! ;-D

0 0
možnosti
PK

Nenavrhuje nic. Nechci to lacině zesměšňovat ale paní poslankyně by se měla podle mne držet svých klasiků - co píší a radí o proletářském internacionalismu, o lumpenproletariátu, o opětovném založení KS USA (pamatuji Gus Halla a sympatizující Angelu):-(

4 0
možnosti
Foto

Rozdíl je v tom, že americká policie zakročuje obecně více radikálně, neb kriminalita v USA je na vysoké úrovni. Zatímco u nás v minulosti policie a pomocníci veř. bezpečnosti zkopali, zmlátili, zranili často pokojně se pohybující občany (z důvodu potulky), a to nemuseli tito občané ani demonstrovat. To si ještě pamatujeme z dob našeho mládí, že..... Paní Konečná, běžte v rámci sbližování se s "dělnickou" nepracující třídou na chvíli žít do míst konfliktu v USA a pak o tom napište. Jako tréning navrhuji Váš dočasný pobyt např. na Teplicku či Mostecku. Těším se na Vaše v budoucnu již fundované články a Vaši budoucí moudrost. :-)

11 1
možnosti
Foto

Jen bych si dovolil uvést, že tzv. Afroameričanů je v USA asi tak kolem 20%, a přitom se tato skupina podílí na trochu větší polovině vší kriminality. A to musíme ještě vzít v úvahu, že značná část Afroameričanů se dávno začlenila do většinové společnosti. Takže se dá odhadnout, že v USA existuje skupina asi 10% obyvatel, z níž se "rekrutují" ony kriminální živly. Politicky superkorektně tuto skupinu můžeme označit jako lumpenproletariát. Kteréžto označené přirozeně musí u s. autorky vzbuzovat sympatie téměř mateřské.

I Jan Werich měl pro černé obyvatele v USA jistou slabost, která ho přešla, když při svém pobytu v USA (za války) byl malým černouškem obrán o hodinky, a to za pomocí taseného revolveru.

2 0
možnosti
JN

J40o64s31e67f 24N12i87k75l

11. 6. 2020 15:03

USA je policejní stát, to je všeobecně známé...statistika hovoří o tom, že každoročně policie zastřelí více než tisícovku svých občanů. Na druhou stranu ročně přijde o život při výkonu služby více než stovka policistů...to je fakt a nevím proč někteří diskutující spojují, to co se nyní děje v USA , s "komunistickou mládeží"....nějak si nepamatuji, že by komunisti u nás rabovali, zapalovali auta a obchody...

0 4
možnosti
Foto

Komunisti nerabovali, ale znárodňovali. Jistě cítíte ten rozdíl! ;-D

4 1
možnosti
TL

Možná by soudružce slušelo napsat něco o cccp, tedy rusácích. Témat habaděj,

téměř aktuálních. Lékaři poletující vzduchem, dobroděj, peacemaker putyn...

USA to je přece už i pro fašouny (rozuměj komouše) přece otřepané téma...

7 3
možnosti
PK

Ten článek je naprosto mimo problém, prázdný, otřepané fráze. S tímto Vojtu neporazíte ...

7 2
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik