Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Zajímavé. Zdá se, že Macron je schopnější politik, než se nám to v Česku jeví na základě toho nic, které se dovídáme z českých médií.

1 1
možnosti
PB

P27e59t14r 18B73u75r33i89a64n

16. 11. 2020 14:02

Takže francouzská společnost nutí migranty stát se kulturními Francouzi a to je důvod muslimské radikalizace. No hezky vy.

3 0
možnosti
JL

Francie musí být pro muslimy poměrně nesnesitelná země, jednou jsem mluvil s českým emigrantem, který tam žil a ten mi řekl: Francouzi jsou hrozní, člověk se tam nemůže ani svléct do naha, když se jde koupat.....To muslimům hádám nevadí, ale když je Francie hrozná i pro Čechy, musí být pro muslimy peklo. PS: Podle výzkumů DNA, jsou Francouzi ze 70% Germáni!

0 0
možnosti
VB

A jak byste to vyřešila vy, paní poslankyně, doufám, že ne novou železnou oponou. Francie si mimořádně zakládá jak na svobodě jednotlivce, tak na toleranci ve společnosti či maximální pomoci migrantům. Evropa jako celek ovšem ve 21. století podcenila sílící agresivitu jak v řadách nově příchozích cizinců (a nejde jen o jih, ale taky o východ), tak i u jedinců, kteří se už narodili v Evropě, byť s cizím původem. Tohle sousto nemá smysl házet na jednoho prezidenta, je to akutním úkolem zvláště EU a EP, kde taky máte možnost přispěchat s návrhy řešení. Podpořte např. švédské návrhy, ty jsem - na rozdíl od francouzských - četla a nejsou špatné (neosvědčí-li se příchozí do určité doby, následuje vyhoštění z Evropy, zejména při trestné činnosti). Švédsko pochopilo, že tohle nevyřeší jednotl. země izolovaně, že je nutné sjednotit Evropu na společ. řešení - ale nemělo by to trvat dlouho.

1 0
možnosti
JL

Zajímavě vypadají i Kurzovy návrhy.

1 0
možnosti