Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Tupa uderka v akci. Kolik z vas, kteri tady prispivate, nekdy vubec byl v Cine? Podle toho, jak se vyjadrujete, nejspis vsichni a to dost dlouho. V realite tam nebyl nikdo z vas, o Cine nic nevite, jen z bolsevicke EU propagandy a blabolite tady nesmysly o utrpani normalnich lidi v Cine.

Verite take na to, ze darky na vanoce nosi Jezisek a deti cap? To je tak na podobne urovni blbosti, ktera odpovida kvalite vasim prispevku.

0 0
možnosti
FT

Paní Konečná, už samotný název všeho příspěvku "Politika jedné Číny" je pochybený. Nelze srovnávat komunistickou diktaturu Xi-Jipinga s demokratickou vládou Taiwanu. Taiwan má tak jako ČR parlamentární demokracii. "Lidová republika Číny", jak jistě víte, nebo měla jako poslankyně vědět, žádnou demokratickou vládu nemá, nýbrž totalitní režim komunistické strany pod taktovkou Xi Jipinga. Váš blog je plný nepravdivých tvrzení a nesmyslů, které lze hodnotit jako prostoduchá komunistická propaganda. Nehledě na vyspělou na světě ojedinělou technologii (na př. výroba chipů pro počítače a umělou inteligenci) hraje Taiwan velmi důležitou geopolitickou a strategickou roli pro udržení vojenské rovnováhy v Pacifiku. Už jen z důvodů omezení čínské agresivní rozpínavosti nemohou západní civilizace připustit, aby Taiwan padl do rukou čínských agresorů. Vaše výroky jsou jen prosté fantasmagorie, které nemají se skutečností nic společného. Není podstatné, které země oficiálně uznávají Taiwan jako samostatný, autonomní stát ale jak se zachová USA, Australie, Philipiny a Evropa v případě ozbrojeného přepadení Taiwanu Činou. Nesmíme dopustit druhou Ukrajinu. V té české kotlině, jak ČR nazýváte, nežijí jen individua s omezeným horizontem (spíše Váš případ) ale také dostatečně informovaní lidé s dobrými znalostmi světové politiky. Ale to Vám asi ještě nedošlo. Není se čemu divit, komunisté byli vždy a jsou i nadále psychicky trochu handicapovaní.

0 0
možnosti
JM

J49a32n 84M77a78r32e14k

10. 7. 2023 16:47

Milí disutéři, vidím, že všechny vaše příspěvky jsou jakoby adresovány na komunistickou Káču. Já se domnívám, že ona to nečte. Ona má svoje koryto s nádherným platem jenom za to, že tu všude kecá. Já se jí nedivím. Pro ní musí být úžasně zábavné, že ve státě, kde je komunismus oficiálně označen za zločinnost (nějaký paragraf z roku 1993) právě na tom komunismu vydělává a žije si jako prase v žitě.. Stále se tu objevují úvahy o tom, že nacizmus a komunismus jsou stejné.. Vy to tak v Česku ale neberete. Proč se na YouTube a jinde promítá tolik bolševických filmů...totálních kravin z let padesátývh, když je komunismus zločinecký? Máte to tam pořádně pomotané. Já žiji dlouhá léta v Kanadě, ale nevěřím, že něco takového by se tam mohlo stát. Po komunistech (a je jich tu asi 6) ani pes neštěkne, Proč nezakážete KSČM, když je komunismus oficiálně označen za zločinecký? Považuju to za typickou českou schyzofrenii.

5 0
možnosti
Foto

Já mám nejraději, když ti, co před komunisty utekli, nám říkají, jak to děláme blbě, nebo jak bychom to měli dělat.

1 2
možnosti
PZ

Soudružka, která plive na EU se díky platu europoslankyně také řadí mezi 1% nejlépe placených občanů Čr

Jinak jak se kde žije a výkonnost ekonomiky vyjádří HDP na obyvatele a Tajwan má 72 tis dol. Čína 21 tis dolarů (Čr 46 tis dolarů),

11 1
možnosti
HH

Navíc drželi u vlády oligarchu, vykořisťovatele...fakt k smíchu ta sebranka zločinná...

9 0
možnosti
HH

Jako tvrdit, že někdo skáče, jak USA píská od komouše je fakt silná káva...že Vám není stydno...vrazi, zloději a ničitelé národů jste...

9 2
možnosti
Foto

A o politice jednoho Sovětského svazu nic

12 1
možnosti
Foto

99% občanů dře na 1% nejbohatších, soudružko? V České republice pracuje sotva 45% obyvatelstva a živí zbývajících 55%. Vtěšina z nich s e v práci nepřetrhne, má pět týdnl dovolené, nemocenskou .... . To, že někdo zbohatne, ještě neznamená, že kvůli tomu někdo musí zchudnout. Podívejte se, kolik bohatých dělníků je jenom v automobilovém průmyslu. Taiwan je největším světovým výrobcem čipů. Komunistická Čína si podporu zaplatila. Asi i u vás.

9 1
možnosti
Foto

Nehledě na to, že jednoho z těch nejbohatších (bohatšího než americký exprezident Trump) podporovala její strana několik let v premiérské funkci.

5 1
možnosti
IS

Soudružka Konečná má předvídatelně ráda čínské komunisty. Asi proto, že se jim tak pronikavě ekonomicky daří díky čínské verzi kapitalismu. To by soudružka Konečná řvala, kdyby se snad tento "humánní" systém někdo pokoušel zavádět v české kotlince". To by samozřejmě za soudruha Jakeše nebylo myslitelné. To by asi soudružku Konečnou internovali, kdyby byla v té době dospělá a prosazovala tytéž reformy jako v Číně. Reformy, které v "rudé Číně" definitivně poslaly na skládku celý ten českými komunisty zbožňovaný, vypelichaný marxismus leninismus. Čest, soudružko Konečná.

10 0
možnosti
Foto

Vida. Komunisté se od upadajícího Ruska začali stále více přimykat k bohatnoucí a rozpínající se Číně.

Ne že by to bylo neočekávané.

8 1
možnosti
Foto

Kupodivu komunisti nejsou úplně hloupí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik