Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M92i77l39a55n 87R69a74d68e56k

19. 4. 2017 16:55

jezismarja!!! vono je to jeste zrudnejsi!! Autorka je komunistka! to je to same co nacista nebo fasista, ja nechapu ze kdyz zakazujou nacky, tyto zrudy nejen ze behaji na svobode, oni jeste jsou klidanko v parlamentu, to jeste zavedte nacky!

A dokonce ma autorka tu nebetycnou drzost jeste kazat o spravne poitice, ani se nestydi;-O;-€RvRvRvRvRvRv

3 1
možnosti
LT

Buďte rád, že autorka je komunistka. Protože věřte mi, že mít tu možnost a vrátit se zřízení, které si přeji já, tak se denně na kolenou modlíte, aby se vrátili komunisti. Protože s takovou sedláckou lůzou jako jste vy bych si za feudálního zřízení vyhrál neskutečně.

Opravdu doufám, že se ten feudalismus jednou vrátí. Ale jo, souhlasím s váma, že komunismus je špatný. Stejně jako demokracie, nacismus atd. Snad jen ta monarchie je mi ještě celkem blízká. Ovšem samozřejmě absolutní, nikoliv parlamentní.:-P

0 0
možnosti
MR

M20i71l66a81n 48R97a56d29e89k

19. 4. 2017 16:50

jo, a socani budou rozhodovat ktera je ta spatna a ktera ta dobra;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Vy jste snad zešílela?

A kdo bude rozhodovat o tom, která politika je ta správná? Snad Vy?8-o

Školy musí být z principu naprosto apolitické.... pokud něco takového nebude mít škola ve svém zaměření, názvu, statutu a pod. a nebude součástí státního školského systému.

4 0
možnosti
Foto

Trochu jsem se nad tím zamyslel a myslím si, že by nebylo marné mít na škole nepovinné přednášky kde by se mohli podle svého zájmu seznamovat s ideologií různých politických názorů a třeba si pak i vybrat ten co se jim bude líbit. :-)

Už dnes jsou indoktrinováni viz odkaz na přednášku Urzy níže.

1 0
možnosti
JL

Nějak jste zapomněla, paní Konečná, že ta vaše strana se nezrodila ze vzduchoprázdna. KSČ, má za sebou dost krvavou historii, kde ta jediná správná

politika, byla všudypřítomná. Tedy nejen ve školách. Dokud nenajdete v sobě kousek

cti, a nedokážete se distancovat od vaší předchůdkyně, je diskuze s vámi bezpředmětná.

5 0
možnosti
Foto

a jak si to představujete? Že oddělíte literaturu a kulturu od politiky, jak vykládat dějiny dvacátého století,literaturu dvacátého století, jak připravovat maturanty na testy, jak pak chtít nějakou občanskou angažovanost? Jak chtít rozhled? A proč tomu objíždění mladíka kladete takovou váhu váh? Nikdo nechce být neobjektivním fanatikem, ale zastírat? Nepodceňovat a vysvětlovat a dát možnost hledat souvislosti, příčiny a jak věci dopadají, když...se třeba nepoučíme

Politika v rozumné míře a jisté nuanci do škol patří.

2 0
možnosti
Foto

Je to složité. Už tak jsou děti indoktrinovány, aby se z nich staly ovce slepě poslouchající autority a k tomu ještě nějaká další indoktrinace skrze nějakou politickou stranu. Pokud by to ale bylo součástí nějakých nepovinných předmětů, tak proč ne.

0 0
možnosti
SB

Za komunistů ve školách byla politika nejen otevřeně, nýbrž i skrytě.

Například prosazování ruské kultury jakožto kultury našeho velkého bratra. To nebyla přímo politika, nýbrž úlitba režimu.

Za politiku prostě nelze považovat, že se povinně zpívaly ruské lidové písničky (lidová písnička je prostě lidová písnička, i když je ruská), ale úlitba režimu to byla (proč tolik ruských a ne třeba italských nebo španělských, že? ).

5 0
možnosti
Foto

Stoupenkyně diktatury a násilí nám radí, jak správně vyučovat ?

8-o

6 0
možnosti
JV

J80i43ř95í 72V78o16l25k59a

19. 4. 2017 10:49

Celkem nedávno jsem potkal mojí třídní profesorku, byla tenkrát po škole, vzpomínala a říkala, učit historii, tedy dějepis, byla šílená blbost mého života. Ještě že jste byli děti studující v roce 68-69, než ta deka padla. A oslovení soudružko profesorko, to mi dělalo pupínky. Měla pravdu. Nechci, aby má vnoučata žila pod dekou dezinformací, falešných nadějí a odcizených politiků, kteří si nás svými bláznivými zákony a nerealizovatelnými sliby formují do jednotné kategorie nemyslících občanů. I můj pes za drobný úplatek udělá cokoliv nemá rád, protože si to páníček přeje. Jsme stejní, nebo se u voleb rozhodneme podle rozumu.

2 0
možnosti
Foto

Politika komunistů mě vychovávala celou školní docházku. Na oslovení "soudruhu učiteli, soudružko učitelko" se snad ani nedá zapomenout.

12 0
možnosti