Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

A co současné naprosto nerovné postavení českých zaměstnanců oproti českým firmám? To nevidíte? Nařízení MZ ČR k povinnému testování zdravých, bezpříznakových zaměstnanců podle libovolného rozhodování zaměstnavatelů porušuje hlavně právo člověka nechat se vyšetřit jen na základě jeho svobod. rozhodnutí, zejména když nemá příznaky nemoci. Stát neupravil možné alternativy, např. bez testu nosit respirátor na pracovišti, netestovat na pracovištích, kde je minimál. riziko nákazy (kancelář versus tovární hala), není upraven ani sběr osobních zdravot. údajů ve firmách. To nevidíte?

0 0
možnosti
FS

Je s podivem,že pravdivá slova autorky budí takové nenávistné projevy . Buriáne a spol. . . vy jste opravdu demokrati.

0 2
možnosti
PB

P68e82t48r 77B57u76r26i14a42n

20. 3. 2021 11:20

Když už tak pane Buriane...a té jediné správné ideologické Leninsko-marxistické pravdy jsme se plyšákem zbavili právě proto, že se ukázala být skrz naskrz prolhaná.

Formou obvyklého ideově komunistického blábolení nám autorka vlastně sděluje, že všechny větší firmy by měly být de facto pod státní správou a svůj zisk odvádět povinně na rozvoj země. Jediný pravdivý výrok celého blogu je potom ten, že firmám jde v prvé řadě o zisk, což je pro paní Konečnou šokující zjištění i po třiceti letech života v tržním hospodářství. Opravdu pozoruhodné.

1 0
možnosti
PB

Panebože...a já myslel, že jsme se tohohle marasmu v 89. už zbavili.

1 0
možnosti
FL

Docela paradox, když komunistka kritizuje porušování lidských práv ;-)

3 0
možnosti
AL

"stejně jako každý jednotlivec a stát, tak i firmy a korporace musí mít odpovědnost za stav tohoto světa" - především Vaše strana, paní poslankyně, má zodpovědnost za stav podstatné části Evropy. I když už je to přes 30 let, pořád jsme se z toho hnoje ještě nevyhrabali.

5 0
možnosti
RS

Jak můžete podporovat vládu, která má na svědomí tisíce mrtvých?

0 0
možnosti
FL

Protože komunisti jich mají na svědomí miliony. Naše vláda alespoň neměla zlý úmysl

2 1
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik