Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hezké přání znásilňovaným ukrajinským ženám, kterým nad to ještě ruský hrdlořez zabíjí jejich děti před očima.

A z vaší strany to zní obzvlášť upřímně.

Dovolte mi připomenout, co jste o stahování ruských vojsk k ukrajinským hranicím napsala na svém blogu před 3/4 rokem:

Je evidentní, že ke zvyšování napětí nedochází přesunem ruských vojsk po svém území, ale přesunem vojsk NATO k ruským hranicím s odstrašujícím záměrem.

Zdroj: https://konecnakaterina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768776

Dva týdny před napadením Ukrajiny jste vyzývala, abychom přestali Ukrajině dodávat munici, že tím jen eskalujeme napětí a že je třeba otupit Bidenovu válečnou rétoriku.

„Nerada bych, abychom se zabývali tím, že na vlastním území někdo koná vojenská cvičení,“ komentuje s odkazem na ruské rozmístění sta tisíc vojáků u hranic s Ukrajinou a rovněž třiceti tisíc v Bělorusku.

A teď popravdě, jaké mají vaše názory vůbec cenu? Myslím pro normálně přemýšlející lidi, pro Kreml jistě mají.

12 0
možnosti

Ani slovo o teď i s dětmi zabíjených ukrajinských ženách Vašimi třídními kamarády z Kremlu? Co se vlastně divím, vždyť komunisté jsou lidé zvláštního ražení - takže jděte se svými pokryteckými kecy, soudružko Konečná, do - třeba Vaší rudé nebo nejčernější pekelné - pihele. Rv

11 0
možnosti

R^Přesně tam patří i se svými kumpány (správné pojmenování se bojím napsat, několikrát mě za něj smazali).

0 0
možnosti

Jste skvrna mezi ženami, vaše diskuse v televizi je to nejhorší, co jsem za poslední roky slyšel...Rv

13 0
možnosti
Foto

Mezinárodní den žen, vznikl v USA, Pod vlajkou socialismu a komunismu se u nás proměnil ve svátek, který jen potvrdil dobový stereotyp o ženě za pultem, za plotnou a jako dokonalé pracovnice ve fabrikách a v zemědělství. Hlavní díl tehdejší propagandy se snažil ženu vylíčit jako nedílnou součást budování socialistického ráje na zemi. Propaganda se pokoušela představit ženy jako tvrdě pracující bojovnice za mír. Vrcholem tohoto svátku bylo setkání s prezidentem. Vybraná delegace žen navštívila nejvyšší představitele státu a v předvečer svátku rozhlas referoval o oficiálním setkání této ženské skupinky přímo z Pražského hradu. Nejednalo se však o oslavu a emancipaci ženského pohlaví. V hlavní roli byl pozoruhodný pracovní výkon v JZD či v samoobsluhách. Pozvané ženy byly zpovídány právě pro rozhlas a posluchač se dozvěděl, jaké neskutečné výkony za nimi stojí. Kolik se ušilo ubrusů, nastříhalo látek a vydojilo mléka. Pramen : Jakub Kučera.

11 0
možnosti

Přeji všem ženám, v této době zvláště těm ukrajinským které prchají se svými dětmi z pekla rozpoutaného Putinem,, hodně sil, štěstí a solidaritu civilizovaného světa, Přeji jim návrat do svých domovů a setkání se svými muži [UA]

15 0
možnosti

J43i89r28i 64B74o12r

8. 3. 2022 10:13

Kupředu levá.

6 0
možnosti

Vážená a milá paní europoslankyně, k Vašemu svátku si Vám dovoluji popřít dobré zdraví, jasnou mysl a možnost věnovat se svým typicky ženským povinnostem, radostem a starostem a definitivně se nemuset zabývat světem politky. Ať se Vám toto Vaše přání vyplní! Budeme všichni velmi rád :-)

2 0
možnosti

J32i68r23i 85B69o37r

8. 3. 2022 10:15

To "popřít" je asi nechtěné, ale povedlo se.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik