Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není nad to mít pod kontrolou zdravý lidský dobytek, než nemocné stádo.

0 0
možnosti
PK

Nechci lacině kritizovat, když se to dnes může a tenkrát ne. Paní Konečná měla uvést, kolik za ty první tři dny by nemocní dostali mzdy - polovinu? Tak nějak to bylo "za KSČ". Nejsou lepší řešení sick-days?

Abych to odlehčil - v jedné organizaci mají ženy placen 1 den měsíčně na "vykrytí" svých ženských problémů i když zestárnou a už žádný menses nemají. Ale to čert vem. Muži ale žádný takový placený den nemají. Není to diskriminace? Přitom znáte tu nádhernou reklamu na fernet - I muži mají své dny ...;-D

0 0
možnosti
Foto

1. Kdo bude svádět boj o zdraví zaměstnavatelů? 2. Když si stát necha platit za každý den prace tzv. nemocenské pojištění, proc se tak urputne brani platit pak zaměstnanci nemocenskou od 1. dne nemoci? 3. Kdy začne někdo v parlamentu lobbovat za proplacení nemocenských davek pro OSVC? Proc by měli čekat 14 dni kdyz poslanci dostanou od 1. dne nemoci 100%? Těch dotazu na toto téma se vkrádá mnoho, odpovědi v nedohlednu.

2 0
možnosti
LV

L70i13b15o47r 38V54a63n69ě11k

17. 10. 2016 23:47

Proč? Protože se krátké nemoci masově zneužívaly.

A stát zneužívání naprosto nedokázal kontrolovat. Proto také přesunul na hlavy firem placení prvních 14 dnů - aniž by jim dal pravomoc kontrolovat jak měl sám.

Přesto to podnikatelé lépe dokáží.

Kam vkročí stát, tam neefektivita, korupce zaostalost.

3 0
možnosti
TN

S tím Stockholmským syndromem máte naprostou pravdu.

Ze startovní čáry po 2. sv. válce nás komunisti hodili na dost blbou pozici ve startovním poli, z čímž se pořád ještě nedokážeme srovnat a přitom mnozí komunisty stále volí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 809x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik