Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Bohužel nemluvíte pravdu. Generální prokurátor Slovenska přednesl 35 připomínek ke smlouvě která porušuje suverenitu Slovenska, hlavně to že je vyjmuta ze Slovenského práva a jurisdikce v oblasti statutu a vojsk.

1 0
možnosti
ZZ

Máte sice pravdu, ale autor i Luboš Ulrich si to nemyslí.

;-)

0 0
možnosti
JZ

Pokud komunisté protestují proti pobytu cizích vojsk v Česku nebo na Slovensku, tak to myslí fakt upřímně. ;-D

5 2
možnosti
DR

Pokud hystorik Ziegler a ten jeho místní spolek, který by se ušákům nejraději i klaněl, řádí v podobné diskuzi, tak je jasné že autorka trefila hřebíček na hlavičku

3 2
možnosti
LB

L30i40b75o41r 17B22í43l74e38k

10. 1. 2022 17:36

Babiš, jako to udělal Bakala, zruší diskuze a bude pokoj, názorové rozpory hned budou vyřešeny, nyní se v hospodách už taky nikdo nerve, jak jsme krásně na tom šestém místě, kdo se neožírá, nedělá lumpárny

0 0
možnosti
OT

Buď už zticha komunistko.

2 3
možnosti
PB

P53e14t35r 21B80u80r33i10a20n

10. 1. 2022 14:57

Je hezké, když komunistka řve, že u nás nechce žádného cizího vojáka. Zní to tak upřímně.

10 1
možnosti
ZZ

Já si myslím že je to celkem pochopitelné, že komunistka nechce Američana . Je to stejné, jako Černochová s Pekarovou a Adamovou tady nechtějí Rusa.

;-D;-D;-D

0 2
možnosti
DR

Naprostý souhlas. Ono je to stejné na Slovensku i u nás, vždycky se někde najde pár proamerických patolízalů, kteří by si je sem nejraději nakvartýrovali. Vámi zmíněný Radar Vondra je jedním z těchto typických příkladů.

Jasná karma. R^

4 8
možnosti
VR

Vždycky se někde najde pár proruských patolízalů, kteří by si je sem nejraději nakvartýrovali.

3 3
možnosti
LB

L37i92b42o71r 94B63í52l43e37k

10. 1. 2022 13:10

Situaci na Slovensku sleduji, ale Vy jako europoslankyně se dožadujete toho, aby co je tam, nastane i tady, žádáte plebs, aby s tím něco udělal, to si snad děláte srandu, sama víte, že je to jen další neovlivnitelný děj, na který nikdo z pozice slabých ho ovlivnit, jsou lidé, kteří věří, že každý svého štěstí strůjcem, v globálu ale tohle vůbec neplatí

2 0
možnosti
JL

Neutralita je hezká věc, ale to jsme neměli vstupovat do NATO.

1 0
možnosti
AL

Paní europoslankyně, letadlová loď, ze které jste odstartovala do Bruselu, byla mezitím potopena, už se nemáte kam vrátit. Přemýšlejte, jak to řešit.

8 0
možnosti
ZZ

Na rozdíl od vás ona přiznává, že už má vyděláno !

;-D

1 1
možnosti
LU

Stratové civilné letisko Sliač skončilo po 84 rokoch v roku 2020, už sa nenašla vôľa ho dotovať.

Vojenské letisko Sliač sa dohodla slovenská strana s americkou, o využívanie letiska americkou armádou.

Veľvyslankyňa USA na Slovensku Bridget Brink.

„Z dohody nevyplýva a dohoda ani nepovoľuje trvalú prítomnosť amerických síl na Slovensku," zdôraznila Brink. Dohoda uznáva slovenské právo a jurisdikciu.

„Spojené štáty majú podobné dohody s veľkou väčšinou našich spojencov v NATO vrátane slovenských susedov – Maďarska a Poľska," spresnila veľvyslankyňa.

Dohoda je podľa jej slov výhodná pre obe strany. Spojeným štátom poskytne právny základ pre americké investície do spoločnej obrannej infraštruktúry na Slovensku. "Tieto investície budú prínosom pre slovenské vlastné obranné kapacity, rovnako tak budú prínosom pre spojencov v NATO. Takisto odľahčia slovenský rozpočet a zdroje tak môžu byť použité na iné domáce priority," vysvetlila Brink.

Dohoda o spolupráci v oblasti obrany medzi SR a USA (DCA) by umožnila americkým ozbrojeným silám využívať vojenské letiská Malacky-Kuchyňa a Sliač, prípadne iné dohodnuté zariadenia a priestory. Slovensko ich má poskytovať bez nájomného. Platiť by mala desať rokov. Potom zostáva platná alebo ju možno vypovedať s ročnou výpovednou lehotou.

3 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik