Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Kdyby už, soudružko Konečná, byla na trhu hra GULAGY, jistě by si MONOPOLY ani neškrtly! ;-)

0 0
možnosti
JL

Bohatstvi bohatych je v umeni investovat. Po cesku, dat sve penize do podniku (spolecnosti), ktery ma potenci vydelku. Ty tyto penize pouzije a snazi se vybudovat tento podnik do dobre pracujiciho ustroji. Priklad.

Pan Bezos zacal prodavat bible na internetu. Mel uspech tak zacal prodavat i jine knihy. Mel zase uspech. Zjistoval vsak, ze jeho sily nestaci a potreboval financni injekci na zlepseni celeho prodejniho cyklu. Bankovni oujcka byla s vysokym urokem tak se vydal na cestu burzovni. Ohlasil vstup na burzu a s cenou akcie za $15.00 dolaru. Mnoho obcanu poznalo prilezitost, tak skupovaly akcie, pan Bezos mel penize na rozsireni a prodej stoupal.

Uspech je znam a je vyjadren dnesni cenou za akcii $2879.86 dolaru

Pani Konecna. Jsem jen technolog a take investuji od roku1982. Dnes, jako duchodce, po dobu 21 let, ma investice mi prinasi 1/4 duchodove castky extra. To hovorim, kazdy mesic. Vase upravy by znicily vse, co jsem dokazal svoji investici.

Bude dobre, pani Konecna, kdyz nebudete kecat a zacnete ty prebytecna "eura" take investovat do ceskych podniku. Pomuzete lepe CR nez kecanim ve Snemovne EU.

2 0
možnosti
Foto

Jenže ta paní si právě kecáním zajistila slušný extra důchod. Coby poslankyně europatlamentu za dvě období bude mít nárok na poslanecký důchod ve výši přibližně 3000 euro měsíčně navíc k českému důchodu..

1 0
možnosti
PB

deseti nejbohatším lidem od roku 2020 majetek dvojnásobně vzrostl. I v důsledku toho se přes 160 milionů lidí ocitlo v chudobě.

Zdroj: https://konecnakaterina.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=782512

;-D;-D;-D Bože, to jsou ale kydy.

1 0
možnosti
VV

Nojo, Monopoly.

Od clenky strany ktera mela MONOPOL na vse to zni uplne hrde.

3 0
možnosti
JM

J90a30n 66M58a20r30e52k

29. 1. 2022 19:34

Jak to zdanění chcete propagovat, kdýž už jste konečně od válu a nejste ani v parlamentu? Vaše jméno je přiléhavé..... KONEČNÁ..a já dodávám....STANICE.

1 0
možnosti
JF

Jestli to není jen úplná shoda jmen, co jsem si všiml v posledních pár kolech, tak Vám šla docela dobrá karta ... ČEZ bych v ČEZko taky docela bral R^

0 0
možnosti
JV

J32a62n 23V12l45k

29. 1. 2022 10:49

Pro Komunistickou stranu představuje předsedkyně jasnou budoucnost a to nejen podle jména.

7 0
možnosti
KT

Myslíte mocenský monopol v podobě vlády jedné strany, která je předvojem dělnické třídy, družstevních rolníků a pracující inteligence?

9 0
možnosti
Foto

Trochu mne uklidňuje, že ty vaše možnosti se hodně scvrkly.

15 0
možnosti
DR

Tak tak. V parlamentu nyní nastal ráj. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik