Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Jaký sešup zažili komouši v posledních letech, víme všichni. A Konečnou čeká totéž. Jediné, co dokáže, plácat nesmysly na setkáních torza fanatických rudochů a tleskat tomu, jak její bodyguardi mlátí lidi s opačným názorem.

Lidský odpad, nic víc.

10 4
možnosti
DR

Tak tak. A těch keců, jaký že to bude ve sněmovně po vypadnutí KSČM ráj, co bylo.

0 2
možnosti
JN

J54o57s49e79f 89N55i85k81l

19. 8. 2023 15:29

Jistě plný pytel urážek, argumenty k textu žádné.

3 10
možnosti
RK

Máš tu tři příspěvky a k tématu nic.

4 2
možnosti
AL

Konečná, vystupovat!

6 2
možnosti
Foto

Bývalý komunista na Hradě vadí, ale šéfová komunistů sama v sobě v EU ne. Korytem sem, korytem tam... Eurem v kapse ráda zacinkám... Neberu vás, paní Konečná, a nevěřím vám ani slovo.

12 0
možnosti
Foto

Sama sobě má být.

2 0
možnosti
Foto

Paní Konečná, užijte si necelý poslední rok vašeho působení v Europarlamentu. Příští rok už budete úplně mimo hru.

14 0
možnosti
PK

O tom pochybuji. Soudružka cílí na správnou skupinu voličů. Stejně tak jako při volbách do senátu Zwyrtek Hamplová. Moc lidí jí nevolilo, ale stačilo to.

7 1
možnosti
JZ

Byli to komunisté, kteří nevzdělané vidláky a burany jako Klementa Gottwalda a Antonína Zápotockého dosadili dokonce za prezidenty. Zemí vládli tupí vyučení krejčí jako Vasil Bilak. To bylo něco.

19 0
možnosti
PN

P59e31t24r 41N55e17d67v28ě71d

19. 8. 2023 10:07

A dnes tu jsou pokrytci, kteří nám dosadili na Hrad komouše hned dva. Vysoce inteligentní samozřejmě....

6 18
možnosti
VR

Šéfům předválečných komunistů (tzv. Karlínských kluků) se tehdy říkalo profesionální proletáři. To ovšem pobírali jen tehdejší poslanecký plat, ochotně se dělili o členské příspěvky a chystali se zakroutit krkem "demogracii" - což se jim na pár desítiletí podařilo. Jejich vítěznou cestu lemovaly stovky mrtvých a statisíce zničených rodin. Netoužím po pomstě, ale byl bych na sklonku svého života nesmírně potěšen, kdyby už konečně zmizeli z veřejného života, přestali rozeštvávat lidi a znovu slibovat světlé zítřky, které se jaksi včera opravdu, ale opravdu nějak nekonaly,. A na závěr: stateční pohraničníci mi na hranicích zastřelili kamaráda, který chtěl (když mu to nedovolili doma) jít studovat. Proč komunisté dnes neutíkají do Ruska? Vždyť by jim v tom nikdo nebránil.

16 1
možnosti
MV

Proč komunisti neutíkají do Ruska? Proč komunistka Konečná drží zadkem židli na západě, který je tak ošklivý? Proč raději nepomáhá budovat společnost v RF jako nějaká pověřená gubernátorka nebo prodavačka v magazínu? Komunisti zůstanou myšlením stále komunisty a jsou to pořád stejný krivaci, jako byli vždycky.

18 3
možnosti
DR

Mě už ohledně EU nepřekvapí nic. To už rovnou můžou nominovat Jůheláky.

2 3
možnosti
Foto

R16o81m71a42n 20K51o41z83e80l

19. 8. 2023 21:19

Tak může premiér Fiala zopakovat své starší výroky, že některé nápady z Bruselu jsou jak od mentálků nebo že největší nepřítel našeho státu jsou úprchlíci a Brusel.

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/1660777-nepritel-ceska-podle-ods-evropska-unie-a-uprchlici-o-rusku-ani-slovo

1 0
možnosti
Foto

Europoslanec nebo eurokomisař - oboje je dobré a prestižní živobytí.

Smysl EU pro mne bývá poněkud nejasný, když si vzpomenu na některé europolitiky.

4 0
možnosti
LH

To je pravda s tím živobytím, ale ten poslanec alespoň musí být zvolen.... komisař je funkce za zásluhy..

2 0
možnosti
PK

A přitom by stačilo jediné, co komunisté umí. "Pozvat cizí armádu na naše území". Nebyla by žádná kritika, všichni spokojení. Neb kritici by mávnutím kouzelného proutku zmizeli a kdo by se neusmíval, dostal by od Ondráčka pendrekem.

No a vás by nemusel zajímat prohnilí a zlý západ a ošklivý EUparlament.

Však byste byla prezidentkou s neomezenou mocí. Stačilo by jen, znovuotevřít uranové doly. Dělníků zdarma by bylo dost a přítel z východu by zase měl více materiálu k tomu, aby mohl světu vyhrožovat jadernou apokalypsou. A že to mu jde dost dobře, že? Vždyť i nám by rád konečně vrátil náš uran. Jen obohacený. Alespoň takhle nám to jeho propagandisté nyní často slibují.

16 4
možnosti
  • Počet článků 299
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 810x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik