Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takový optimismus stran Ruska paní poslankyni srdečně závidím.

1 0
možnosti
MK

Proč se tímto má zabývat zrovna Evropský parlament? Vždyť v něm zasedají i poslanci ze zemí, které v NATO vůbec nejsou a nemohou tedy nic rozhodnout.

0 0
možnosti

Karma. Nevím, proč mě vždy při čtení Vašich článků napadne jméno Ladislav Nádvorník. Vlastně vím, proč. On Vás snad nikdy nepromešká k tomu, aby na Vás mohl vyplivnou jedovatou slinu. Už se to táhne několik let; někteří lidé se zkrátka nemění.

0 3
možnosti
LN

...ano máte pravdu ...komunisti jako vy...a paní bruselová poslancová konečná...se nemění...vždy a všude se budou chovat jako rudá svoloč....

5 1
možnosti
JV

Ještě, že nás moudrost a bystrozrakost komunistů zachrání

2 0
možnosti

Milá dámo,

NATO je vojenská organizace, kde vládnou generálové.

Uvědomte si, že oni jsou stále ve strategické válce. Hledají nepřítele a snaží se zaujímat strategické pozice, které jim poskytnou vojenskou převahu nad potenciálním nepřítelem.

Nepřítele obvykle určí politici a pokud určili, že nepřítelem je Rusko, nemá NATO čas se zabývat nějakými uprchlíky, protože se musí zabývat Ruskem.

Tzv. uprchlíci nemohou být cílem, protože nemají zbraně a do uprchlíků nemohou vojáci střílet.

Po pravdě, vojáci je neumí zastavit a generálové se vymlouvají, že je to věc policie.

A tak tu díru na jižní hranici EU snad není nikdo schopen zabezpečit.

2 0
možnosti
MK

M40i20l50a67n 68K50e77s66l

3. 6. 2016 21:39

Teď letí světem éra strašení.Straší se u nás ,v Evropě i ve světě.Podle Kalouska měla naše republika přijít na buben,naše zdravotnictví má kolabovat,muslimové nás přemuslimují,Turci přeturkují,podle generálů NATO Putin okupuje Evropu a okolí,naši vojáci budou strašit Putina v Pobaltí,Američané vyprovokují třetí světovou.Takže k nejistotám vyhození z práce,z bytu se přidávají ještě všechna uvedená a ještě i jiná neuvedená strašidla.Jak na to vše má reagovat chudák občan.Někdo chlašče,další droguje,někdo je z toho stresu už nemocný a někomu je to u věrtele.Vláda jaksi vládne a občany moc neposlouchá,referendům se vyhýbá jak čert kříži.Mnohé by se vyřešilo,kdyby se z Ruskem místo vzájemného "strašení" přistoupilo k jednání.Fungovalo to cca padesát let.Nikoho prestiž neutrpěla.Chruščov a Brežněv nebyly žádné holubičky.Obě strany měly magazíny narvané atomkami.Žádná si netroufla je použít.Možná,že v té době byli na západě moudří politici Kennedy,Regan,Adenauer a další.Dosáhli větších úspěchů než ti současní.Nebo se někdo domnívá,že Rusové jsou schopni okupovat Evropu a nebo NATO Rusko.Kdepak jsou schopni akorát se vzájemně rozflákat.

4 0
možnosti
MK

M33i32l24a23n 16K62e13s76l

3. 6. 2016 21:43

Omluva:s kým s čím-s Ruskem

0 0
možnosti
RJ

Až budou mít imigranti dotírající na jihu Evropy v rukou zbraně, tak nechť NATO zakročí s plnou silou a nemilosrdně.

Zatím je to jen problém sluníčkově-neomarxistických vlád, které nemají dostatek odvahy a soudnosti ty "plaváčky" posílat obratem bez pardónu štandopéde nazpátek...

4 2
možnosti
PK

Mně se Váš nápad líbí, ale kam je chcete odvézt? Do libyjských výsostných vod a vysadit?

0 0
možnosti
SN

:-).....Jak sleduji z diskuse, moc jste neuspěla i když samozřejmě máte pravdu ! Už se těším na ty minusy ! Těm pánům diskutérům, vč. včetečného brouka Pytlíka z Kanady se bude líbit až bude Evropa zaplavena hordami neumětelů, kteří si sem jdou jen pro sociální dávky. Měli by se s nimi rozdělit i o bydlení a zřejmě jim nevadí, že budou spokojeně žít z našich peněz. Opravdu zvláštní uvažování! Čím pro národ hůře, tím pro ně lépe! JSou to opravdoví vlastenci ! R^VR^

3 4
možnosti
PK

Tak máte pravdu, že psaní paní Konečné je "ploché", na to jaké musí mít informace, proti nám obyčejným smrtelníkům. Ale karma ke 30 zas není špatná a moc členů či sympatizantů KSČM to tady nečte.

0 0
možnosti
LN

...to že jste byla..nejspíš kvůli totální neschopnosti...povýšena do brusele....vás neopravňuje blábolit o věcech...o kterých jednak nic nevíte.....a jednak vám do nich nic není....

6 5
možnosti