Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39a27r28a 47R85a74n46k

15. 1. 2015 3:41

Vas plat jde z dani vsech lidi? I tech, kterym Vasi predchudci ublizili, zabrali, uveznili a popravili nevinne?Rv Mate skutecne odvahu, nebo jen vyuzivate demokracie a svobody slovaRv

0 0
možnosti

Vážená soudružko, važte slova i vy. Píšete, že pan prezident bude v Moskvě reprezentovat i žijící odbojáře. No já myslím na rozdíl od vás, že by měl reprezentovat všechny odbojáře, i ty které vaši bratři v rudém triku po r. 1948 popravili, nebo zavřeli s úmyslem postupně je zabít v pracovních táborech. To byla vaše bolševická odměna za to, že pomohli osvobodit naši vlast.

Jejich jediným proviněním bylo svobodné myšlení, které se bránilo bolševické demagogii a diktatuře nové loutkové vlády. Ale to je pro vás asi příliš složité pochopit, protože kvalitní výplach mozku je neléčitelný. Pokud bych se ve vás mýlil a několik mozkových závitů ještě přežilo, zkuste si sehnat informace jen ke jménu Josef Bryks.

Doporučuji - raději nepište, nebo to dejte napřed někomu rozumnému přečíst.

2 0
možnosti

Štětina před rokem 68 špatně odhadl, do kterého zadku vlézt a po roce 89 předvedl takový názorový obrat, jako kdyby se z bývalé prostitutky stala jeptiška.:-)

1 1
možnosti
Foto

Soudružko, mně zase vadí, že jste v europarlamentu Vy. To, že náš stát je schopen poslat do evropských struktur členy organisace, která vyznává ideologii, co je naším řádem označována za zločinnou a zavrženíhodnou jako nacismus, je vrchol absurdity.

Antikarma! Rv

6 1
možnosti
Foto

A ještě něco: v EP nejste kvůli mně, pro mne  a se mnou. Právě naopak.

5 0
možnosti

Jo pan Štětina , to je ten"  bývalý komunista  ", co z pověření strany a mládežnické organizace cestoval do SSSR a psal o tom oslavné knihy......

9 0
možnosti

Selským rozumem lze logicky dospět, o člověku, který v 22 letech svým vrozeným intelektem ještě nepochopil, že se nelze mýt ve špinavé vodě mi připadá váš příspěvek zcela korektní.

0 1
možnosti
Foto

Je to docela ironie osudu, oslavovat vítězství proti naciismu v zemi s neonacistickým režimem.

6 2
možnosti
Foto

Víte, co je neonacismus?

2 2
možnosti

pro pana Rotha...ono snad nejde ani o komouše a bolševiky ...jak rád své oponenty nazýváte...ale o to co kdo píše...ono se bohužel ...asi pro Vás...stalo to ...že SSSR vojáci došli do Berlína a zlikvidovali fašismus...ale nazvat někoho komoušem ...jen proto že píše historickou pravdu...i kdyby jím byl ...je hodně slabé...mmj Vy toto slovo a jiné velice rád používáte...myslím si, že ji pane Jakube dokážete napsat na klávesnici i ze spaní...jsou to slova zbytečně silná..na lidi ...které neznám...a pro pana Jansu...pokud ví ...že dotyčná je pionýrkou..nu každá žena rádi slyší a nebo čte...když ji někdo dělá mladší...a pan Štětina...tento komunistický převlíkač a dneska žvanil nestojí za komentář a již vůbec ne ...za urážky jiných...hezký den ZD...;-);-);-)

3 4
možnosti

Vypadáte slušně. Ještě se "umýt". O europoslanci Štětinovi, jako o člověku, který ve svých 22 letech se svým intelektem ještě nepochopil, že se nelze mýt ve špinavé vodě lze velmi vážně pochybovat.

0 1
možnosti

Výroky mladé pionýrky Kateřiny Konečné nemá cenu hodnotit.Zná tu dobu POUZE z vyprávění svých spolupartajníků a živého štítu pana Hermánka.

7 5
možnosti
Foto

Dejte si prosím studnou sprchu, já se narodil tři roky po válce a začal politiku vnímat tak v necelých 10 letech po válce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik