Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

... Držím Francouzům palce, aby si své výdobytky uhájili! ... Ne, nebudu tady hrdinně zvracet, jako jeden diskutér - ynteligent níže, ale jen bych k tomu vašemu držení palců se dotázal, jestli víte, proč mají ve Francii nezaměstnanost, !dnes!, přes 8%? Tušíte, proč je ve Francii už více než 30% zaměstnanců zaměstnáno (jen) pracovními agenturami (bez nároku na cokoli) a to procento stále stoupá, proč nikdo nechce nikoho zaměstnat do trvalého pracovního poměru? Pomůžu vám. Protože, ti zatím šťastní, mají výdobytky!

1 0
možnosti
Foto

Tak oni důchodci prakticky nikde neví kolik bude jejich důchod.

U nás nemění bdy vláda, ale je systém valorizací.

A stejně tk prakticky všude se důchodový věk zvyšuje, je to prostě dané zvyšováním délky dožití.

Faktem je, že v demokraciích se má někdo lépe někdo hůře, ale všichni lépe než za Vás komunistů, to byli v průšvihu všichni, snad kromě Vačich funkcionářů

1 0
možnosti
DR

Máte pravdu. Demokracii, natožpak nějakou vyspělou, na tom úchvatném západě žádnou nevidím. Vidím tam pouze úplně stejný (to slovo na šest písmen se začátkem na b si každý doplní sám) jako je u nás.

1 4
možnosti
Foto

vy zřejmě denně snídáte žluč

4 0
možnosti
Foto

J78a37k62u65b 30R30o21t40h

12. 3. 2020 16:10

"Demokracie jen do té míry, dokud se to hodí" je dokonalé označení letitého konání vás komoušů. Vždy a za všech okolností máte demokracie plné huby a jak se stanete pány, vytřete si s ní zadel. Je mi z vás na blití, ženská, a doufám, že po skončení této krize se bude sčítat a rozdělovat a vy, ANO i ČSSD dostanete přes držku. Demokraticky, ale navždy.;-€

9 1
možnosti
Foto

Socialistické volby byly parodií na demokracii. Nezapomenu, jak večer po volbách ve veřejném rozhlasu jmenovitě hlásili, kdo se nezúčastnil voleb.:-) Ti dnešní komunisté už po moci netouží. Je spojená se starostmi a prací. Jim vyhovuje flákárna v Parlamentu, nebo trafiky v Bruselu. Podle posledních preferencí si ANO pořád drží kolem 30. Kým byste Babiše chtěl nahradit? Bartošem? Má zatím stříbrnou medaili. Nebo Fialu s bronzovou? Myslíte, že bychom si pomohli.;-)

1 0
možnosti
PB

P49e98t84r 19B86u72r78i77a57n

12. 3. 2020 15:33

Policie zle zakročila proti demonstrantům poklidně demolujícím ulice a rabujícím obchody. Taková proletářská klasika.

9 0
možnosti
MB

Po dlouhé době Vás pochválím ! Když se po r. 1989 uvolnily informace, cestování - Zjistil jsem, že ve Francii už mají více socialismu jako v dobách ČSSR ! Prokazuje se to stejné = není to reálné. Viz cca 100% jejich zadlužení vůči HDP. Vše navíc zkomplikováno utečenectvim, jako obrácená mince jejich kolonií. (Podobně Itálie - krachuje). Děkuji Vám tedy za to, že my v - NE Reálném socialismu zkrachovali již dříve. Podobně, bylo prozíravé, když jsme se sami - kolonií stali ! Nyní, do Ruska žádný český občan neprchá ! To bylo od KSČ moudré a jasnozřivé ! Máme tedy náskok a zkušenost - Děkuji tedy, řadu problémů už tedy nemusíme řešit ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Demokracie není demonstracekracie. Voliči mají šanci projevit svou vůli při volbách. Pokud výsledek není po jejich, mohou to při demonstraci dát najevo. Ovšem klidně a bez nátlaku na vládu, kterou si zvolili jiní a bylo jich víc.

2 4
možnosti
MB

No jo, zase problém ! Na Krymu nelze demonstrovat ani klidně ! Demonstrant čučí do hlavně samopalu. V Moskvě zase, do nikam nevedoucího okna basy. Autorka má pravdu, (chválím opakovaně) - Demokracie jen do té míry - Dokud se to hodí... ! :-)

4 0
možnosti
FL

Dobrej fór když se zrovna komunisti vyjadřijí k míře demokracie ve svobodných zemích. Zavzpomínej soudružko raději na časy, když byla diktatura proletariálu a zákonem daná vedoucí úloha KSČ .

9 2
možnosti
Foto

J41i18ř96í 68F22e44i77x

12. 3. 2020 14:03

A koho to teď zajímá ? Jo aha, je třeba být aktivní, blíží se volby předsedy...

2 0
možnosti