Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

To, co jste paní europoslankyně napsala, vypadá na první pohled velice rozumně, ale ony ty silné odbory a vše s tím spojené má i druhou stránku. Před pár lety běžel, snad na ČT, dokument o situaci v železárnách kdesi na severu Francie. Měli tam silné odbory, které postupně vydobyly takové podmínky pro zaměstnance (co si vzpomínám, tak např. při propuštění plat za 24 měsíců), že dnes už nikdo nikoho do trvalého pracovního poměru nepřijme. Kmenových zaměstnanců mají už jen 30% a to číslo stále klesá. Ostatní jsou zaměstnanci agentury, sedí doma na telefonu a čekají až agentura zavolá, že má pro ně práci na dva měsíce, či jen na tři týdny. Takže, jen ať odbory bojují, jenomže každá strunka, která se přetahuje jednou praskne.

0 0
možnosti
JK

Tak to je snad poprvé, co musím souhlasit s nějakým komunistou. Smutný obraz naší společnosti.

0 0
možnosti
PB

P69e11t18r 77B81u71r65i87a56n

26. 8. 2021 23:14

Light a hard komunisté se požírají mezi sebou. Padesátá léta a normalizace jsou zpátky.

Tohle mě nikdy nepřestane bavit. :-)

0 0
možnosti
DR

"Česká pošta dělá velkou chybu, když místo toho, aby investovala do spokojených a dobře motivovaných zaměstnanců, raději na lidech šetří."

A nejen to. Česká pošta si ze svých zaměstnanců dělá spíše stánkového prodejce PNS.

2 0
možnosti
Foto

By mě nikdy nenapadlo, že budu někdy souhlasit s komunisty. Čeho já se ještě nedožiju.:-) Karma.

1 0
možnosti
PK

Také mě to překvapuje, chtělo by to ale hlubší rozbor - přepokládaný rozsah, jestli se z komára nedělá velbloud, na jaké činnosti, zda toto masivněji používají i ty různé PPL,DHL.

0 0
možnosti