Foto

A nebylo škoda krve, kterou prolili naši občané, když je komunističtí pohraničníci střelili?

JB

J58i37r45i 26B84o28r

16. 4. 2024 9:17

Pozor, po Praze jezdí černá sanitka a unáší lidi na orgány. Jedině komunisti jsou pěti tomu. Volte pí.Konečnou.

PZ

Soudružka by namísto důsledku řešit příčinu a třeba svému voličstvu vysvětlit rozdíl mezi debetní a kreditní kartou, RPSN a další, ale ono by to potom neznělo tak úderně, protikapitalisticky

TP
LS

Co kdybyste ty nebohé osoby podpořila částí vašeho tučného europlatu? Vy komunisté máte ohromné sociální cítění, bojujete za spravedlnost, rovnost.

Jo, to se žije za takové fráze...

PK

Dobře. A teď nám prosím tedy soudružko napište, co jste za těch deset let v EUparlamentu udělala.

Ve vašem článku jsem se nic nedočetl. A to jsem ho přečetl dvakrát. Nebo snad je tam skryto, že ze svých nadstandartních příjmů za vaše nicnedělání, pomáháte finančně těm, o kterých píšete? To by bylo záslužné. Jen si tím nejsem jistý. Píšete jen, jak jste je odstavila od příjmu.

Foto

To je úžasné. Lidé jsou nesvéprávní, neuvědomují si, že si ničí zdraví, tak se o ně musí postarat někdo jiný. Jenže já si této péče za vlády té jediné strany užil už dost a děkuji, nechci. Ten člověk, pokud už vyčerpal všechny možnosti, jak se z dluhů vymotat (do nichž se drtivá většina z nich dostává vlastní vinou - viz. např. neplacení pokut v MHD), teď bude mít o možnost méně. A co mu asi bude zbývat?

Foto

Jen se pochvalte. Moc chvály od jiných se těžko dočkáte.

DR

Možná se inspirovala víkendovou samochválou našeho nejlepšího premiéra celé Galaxie.

RK

Kaťuška hlavně bojuje za svůj europoslanecký plat, protože přestárlá komoušská základna jí příspěvky za známky do rudé knížky tolik nevydělá.

To je něco tak stupidního, že to mohla spáchat skutečně jen šéfka obskurního spolku, zvaného KSČM. Asi tím svým rudým mozkem vůbec nechápe, že spousta našich občanů žije jen proto, že díky shodě mohli dostat životně důležitý orgán od dárce z ciziny.

JZ

nic stupidního na tom není, viz redcrossblood.org, dárcovství krve i plazmy má všude svoje pravidla, a darovat příliš často je proti nim. Pokud zákonný rámec v ČR v této věci chybí, není nic stupidního ho připravit.

  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik