Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a62r55a 31R35a53n29k

30. 11. 2015 22:48

Na tomto opet vyhraje Cina, protoze prestoze je tam nejhorsi mozne znecistovani, vede ve svete prodejem "renewable energy", takze pojede domu se zakazkami:-/

http://www.cnn.com/2015/11/30/asia/china-pollution-baoding/

0 0
možnosti
DH

D14a84v33i23d 48H10o68l94e12c

30. 11. 2015 9:31

Již několik let je značně zvýšená sluneční aktivita, což má za následek i oteplování.Na to se ale nedají získat žádné dotace a tak se o tom raději nemluví.

0 0
možnosti
Foto

To už to jednou bylo ! " Poručíme větru a dešti " Klima se bude měnit i kdyby se člověk na hlavu stavěl a odstrkoval ušima.  Klima se mění stále a to je jednou daný fakt a  snižování emisí skleníkových plynů na tom nezmění. Mnoho vědců prokázalo, že CO nemá na změnu klimatu žádný vliv. Pokud tohle vědci vysloví a předloží nezvratná fakta a předají důkazy, že vědci varující před skleňovými plyny manipulují s čísly, aby jim předpovědi vycházeli,  jsou exkomunikování z vědecké obce a označeny za kacíře.

0 1
možnosti

CO (= oxid uhelnatý) ne, CO2 (= oxid uhličitý) bohužel ano.

0 0
možnosti

O klimatu se v Paříži bude při nejlepším tlachat... už jenom tím že se politici sletěli dohromady propálili víc uhlíku než kolik kdy dokážou ušetřit.

Kdyby všichni z nich seděli doma a udělali si videokonferenci po Skype výsledek by byl stejný jenom náklady by byli menší.

na dané věci není co řešit. Klimatické změny přijdou tak jako tak... vzhledem ke stranické příslušnosti a vašemu "poručíme větru dešti" chápu proč ideologicky chcete utrácet hodně peněz za tohle poroučení...

ovšem na to poručení nebude realita jako obvykle nijak reagovat.

0 0
možnosti
MD

EU je prece jen namysleny spolek tech, kteri 'sami o sobe' by byli daleko rozumnejsi a pruznejsi ve svem uvazovani a pristupech k vecem. Kdyz si trosku opravite v cem EU zije, bude to dobry clanek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 31,24
  • Průměrná čtenost 825x
Jsem poslankyně Evropského parlamentu za KSČM díky Vám, pro Vás a s Vámi.

Seznam rubrik