Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jak se říká, " na každém šprochu, pravdy trochu", já myslím, že tím chtěl autor mj. i naznačit, že se nejen našim médiím příliš věřit nedá, každé píše tak, buď jaký má příkaz shora, či jak je redaktor napravo či nalevo. A tak píší víc subjektivně, než objektivně. U nás pak záleží i na tom, co chceme kde vidět a hledat, jestli to víc pozitivní či negativní. A jak to celé dopadne? Jedině čas to ukáže a my si můžeme myslet i povídat co chceme

0 0
možnosti
JK

Karma. Pekne a vtipne napísané. Až na tých 7 miliónov amerických miliardárov. Stavím sa o miliardu dolárov, že ich toľko nie je... :-)

0 0
možnosti
JC

:-) Gratuluji, autore, to se Vám povedlo s tím červeným hadrem na ty rozzuřené rohatce!;-D Jak se hned chytli a jak zuří ...;-)

0 1
možnosti
Foto

A smajliky pridavaji....

0 0
možnosti
LC

že by brát media s nadhledem a humorem, dělají svůj byznys

0 0
možnosti
Foto

Co vy vite, pratele..... Treba pristi iPod, iPhone, computerovy chip, nejlepsi film, novy hudebni smer (ktery bude lepsi nez jazz, rock nebo treba bluegrass), neprijde z Ameriky, ale z Ruska. Treba Rusove pristanou 40 let po Americanech na Mesici. Treba poslou konecne funkcni rover na Mars, vyrobi prvni slusne auto nebo motocykl.

Treba.... treba prestanou lhat, zapirat a byt namysleni. 

Jenze k tomu je potreba svobody a demokracie. 

Nic proti vam mili Rusove nemam, ale prave ted me silne svou laskou k agresivnimu diktatorovi a zaslepenosti silne pripominate Nemce v dobach Adolfa Hitlera.

Grow up !

0 0
možnosti
JR

J61a86r83a 59R23a30n37k

30. 9. 2014 19:45

Rusko zrejme neskonci, ale okolni zeme se budou zuby nehty sociopatovi s KGBackou minulosti branit, nikdo uz nechce dalsi CCCP, muzete nema vysvetlit, proc hlavni predstavitele ruske vlady maji deti na Zapade, ani Vam se tam zit nechceRvRvRv

2 1
možnosti
Foto

J94i25r95i 79B85i59l88i68n29a

30. 9. 2014 16:14

Konadakov: "Jezismarja, co budeme delat" ?

Cobyste delali ? Cekejte na pad dolaru. To uz delate skoro 100 let od vystrelu z Aurory a furt nic. Nedokazete vyrobit ani slusne auto, nic vymyslet. V prumerne delce zivota jste az na 130 miste, hned pred Bangladesem. Zabirate a vykradate okolni zeme. Z Ceska jste odvezli vsechen uran, privedli ho na zebrackou hul a ted se divite ze vas lidi nemilujou. Vase ekonomika je zcela zavisla na vyvozu surovin. Pokud pujde cena dolu, prijde dalsi hladomor. Hlavne ze mate cenzuru, lagry na Sibiri a byvaleho kagebaka za presidenta.

Cekejte na pad dolaru.........;-)

5 3
možnosti
Foto

Tedy meím, na co by nám ten uran byl, když ho stejně nikdo nechce. A pokud byl použit v nějaké té bombičce, tak díky tomu jsme si neužili jaderné zimičky.  Neznám lepší investici.

A pokud jsme za éru komunismu zpateronásobili základní fondy, tak nechápu, o jaké žebrácké holi mluvíte?

Hezké je, že zahraniční investoři sice u nás investovali v letech 1989-2010 731 miliard korun, ale současně převedli do zahraničí více než 1 bilion korun.

Skutečně to vypovídá o tom, že po komunistech můžeme chodit toliko o žebrácké holi?

1 3
možnosti
JC

Kolaps civilisace je dnes docela reálný.

Zatím každá civilisace zkolabovala. Je naivní domnívat se, že se nás to netýká. Otázka není "zda", ale "kdy" a "jak".

http://www.komplexni-spolecnosti.cz

4 1
možnosti

Ještě jedna zpráva z médií. Rusko už předehnalo USA v počtu HIV pozitivních (přes milion potvrzených osob) s tím rozdílem, že USA mají 315 milionů obyvatel a Rusko sotva polovic. Navíc úmrtnost na AIDS v USA klesá, zatímco v Rusku prudce stoupá

4 0
možnosti
Foto

J96o14z67e19f 18N40o85v85a65k

30. 9. 2014 12:39

Govorit Mockba.

5 2
možnosti
Foto

Celý svět slyšet tu zprávu TASSu....

A něco z našeho rozhlasu - odposlechnuto:

Zprávy z domova. Moskva. Na Vnukovské letiště přiletěla naše stranická a vládní delegace v čele s....

2 0
možnosti