Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že tu někdo nezná ohlašovací povinnost. Pokud je akce na náměstí řádně ohlášena nelze ji narušovat. Nevšiml jsem si, že by ten taxikář (kterého v Praze nezná skoro nikdo) uspořádal svou demonstraci a někdo na ni přišel. 

Jestli ten člověk není schopen se normálně vyjádřit jindy a jinde a jen obtěžuje svým chováním jiné akce, jedno čeho se týkají, pak byl postup policie zcela na místě.

3 2
možnosti

Mě fascinuje, že partička z pražské kavárny o sobě klidně řekne: "Jsme česká republika".

3 0
možnosti

Když je to partička z pražské kavárny, proč jejich výroky tolik iritují nejen vás a autora článku, ale i spoustu lidí u kterých (kromě lásky k Putinovu Rusku) nechápu jejich důvody.

3 2
možnosti

Píšete, že jste se sem přestěhoval v polovině devadesátých let a politickému dění se prostě musíte vyjadřovat. 

Jste taková politická infekce, snažíte se vzbudit strach a nepokoj. 

Pravda, neznám vás ani vaše pohnutky či motivaci.

Ráda bych si přečetla nějaké vaše komentáře k dění v Rusku. Lze?

2 1
možnosti
Foto

Pánové, nenechte si zvedat adrenalín. Základem pořádku je dodržování zákonů. Když si jedna parta provede zábor veřejného prostranství (viz třeba http://www.praha2.cz/Doprava-zabory-verejneho-prostranstvi-1), tak pro druhou petiční partu tam prostě není místo. Je to smutné, že byl zákon použitý proti české vlajce, ale je to vlastně neznalost toho pána. Anebo, co by bylo horší, ten pán to věděl, ale záměrně provokoval v úmyslu vybičovat vášně. A vy mu to tady všecko žerete. Přesně tak začínalo krveprolití na Majdanu: vybičovaním vášní.

7 2
možnosti

Chtěl jsem dat + a ťapl -. Sorry

0 0
možnosti

Do té problematiky nevidím, ale jak to dopadlo je to minimálně smutné. :-/

1 0
možnosti

Jestli se toto zvrtne jako na Ukrajině, jestli lůza začne zapalovat náměstí, doufám že většina slušných lidí se zvedne a půjde bránit tento stát.

Toto může přilákat pouze populisty a levicovou svoloč, 20ti leté netáhla a různý aktivisty kteří ve volném čase rádi podpálí nějaké to policejní auto Rv rozehnat Prague Majdan než se to zvrtne.

9 7
možnosti

Z vás musí mít autor radost. Přesně proto píše ty svoje překroucené polopravdy. Doufám, že je dost rozumných lidí, kteří mu na to nenaletí.

2 2
možnosti

J71a98r68a 83R77a54n72k

23. 9. 2014 8:30

Ukraine | World news | The Guardian

http://www.theguardian.com › News › World news

Thousands protest in Moscow over Russia's involvement in Ukraine. 21 Sep 2014: Estimates of crowds angry over Russia's 'irresponsible, ... Putin's aggression has left Europe in pre-war state, says top Russian writer ... Mary Dejevsky: The agreement may seem fragile now but its terms for peace make sense

2 2
možnosti

anglicky neumím, ale píšu pouhá fakta. I když se vám to nelíbí. pěkný den. "Kdo žije ve lži, ten se bojí pravdy."

3 3
možnosti

J88a80r11a 43R98a27n76k

23. 9. 2014 8:03

R^

News for demonstrations in Russia now

Russians Protest Putin's Stance on Ukraine

New York Times ‎- 1 day ago

Thousands of Russians marched through Moscow on Sunday in an antigovernment demonstration ... “Now Putin has created a global problem.

3 4
možnosti
Foto

J50i95r87i 41B91i40l19i68n38a

22. 9. 2014 23:47

Cist Kondakova je stejna radost jako cteni byvaleho Rudeho Prava. Clovek ktery se chce dohledat pravdy musi hledat mezi radky. 

Ja z clanku vyrozumnel, ze se jakysi hulvat pokousel rusit hlukem radne oznamenou a schvalenou demonstraci a byl policii demokraticke zeme vyveden. 

Stalo by za pokus jit delat kraval na pristi demonstraci Vyvadilovych Pratel Ruska a pockat si na Kondakovovu reakci. ;-)

6 7
možnosti
Foto

Na obranu pana Kondakova bych chtel dodat, ze jako Rus asi chape demokracii a svobodu trochu jinak nez my, stredoevropane. My se priklanime spise k zapadnimu modelu pravniho statu a svobody slova pro vsechny.

Zatimco pan Kondakov veri spise na demokracii ruskeho typu, jejiz zaklady polozili car Ivan Hrozny a generalissimus Josif Vysarionovic Stalin.

Podle zasad teto demokracie ma policie v pripade protiPutinovske demonstrace za povinnost prinest silenci ktery sproste nadava a najizdi do lidi autem machorku, 100 gramu vodky, cerstve pirozky a penize na benzin.  :-P

8 5
možnosti

Včera byla prvotřídní důkaz, jak naše televize lže. Ve všech našich televizích byly protesty v Rusku proti Putinovi. Jen TA3 uvedla, že byly i demonstrace za Putina. To samé na TA3, kde Ukrajinka řekla, že tam nejsou ruští vojáci, ale ukrajinští.!!!!!!

12 8
možnosti

J77a32n 89S40e66m98i76k

23. 9. 2014 0:40

Tak za Putina jsou v Rusku demonstrace kazdy den, ne?

Stejne tak je zpravou kdyz se v zime da chodit v kratasech, ne kdyz je v zime zima.

Lzou snad noviny kdyz neinformuji ze vcera vyslo slunce?

7 1
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.