Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na CNN to nebylo. Je to lež jako věž. Zase podvrh a ruská snaha o zavedení nových témat k diskutované a rozmělnění hlavního důvodu ruské agrese.

0 0
možnosti

Lidské myšlení pracuje v konceptu "ano-ne", "špatný-dobrý". Když už se prostý člověk rozhodne, kdo je dobrý, kdo má pravdu - těžko s tím něco hne. Ale v Katyni vraždili Poláky sovětští lidé (Rusové, Ukrajinci a spol), nikoli nacisti (Němci), jak se snažila dlouhá léta namluvit světu Moskva. Pravda je jen jedna. Atomovky na Hirošimu a Nagasaki taky neshodili UFoni, ale Američani, kteří jsou na to dodnes hrdí. A kdo sestřelil MH17, kdo postřílel sto lidí na Majdanu, se jednou také dozvíme. Jen příznivci "své pravdy" to třeba nikdy nepřijmou.

4 0
možnosti

Opravdu zajímavé takže USA výzvědné služby předávají takovéto divné informace hned CNN, a kde proboha zveřejňují takové přesné informace kam a kdy telefonoval Kerry a o čem.

Pokud vím tak se nic neví o tom že by se Proščenko zbláznil a dělal něco tak nesmyslného jako je pátit rakety s rozptylem +- kilometr s náloží 500 kg, někde nazdařbůh. On zřejmě se pomátl na rozumu a chtěl vyhubit Doněck nebo rozpoutat 3. světovou válku. 8-o

Já mám osobně dojem že tyhle šílené zprávy co podivně nepřevezmou naše normální media někteří soudruzi dostávají připravené přímo z Putinových propagandistických centrál. Rv

3 0
možnosti

Co je dovoleno Jovovi neni dovoleno volovi. Rusko pri likvidaci Cecenskych povstalcu pouzivali FAE, ale nikdo ani nemukl. Zadna valka nehrozila, protoze se Cecenci nemeli jak branit. Dnes UA pouzije rakety a vsichni nelaji hrozny poprask.

PS: USA pozivali FAE v Afganistanu a take nikdo ani nemukl. Proste kdyz se nekdo muze ucinne branit, je o problem.:-/

0 0
možnosti

tak nějak pořád dumám co tím chtěl autor říct? jaká světová válka? pokud jsem si zatím stihnul všimnout, tak jediný agresor je zatím Rusko, tím že zabralo Krym. A ať si každý říká co chce, tak takhle se to neřeší. "Vtipné" referendum za podpory vojsk RF.  Podpora separatistů na Ukrajině, kdy jasně Strelkov prohlásil, jak se mají Rusové a jejich vojáci na Ukrajině chovat. Všichni vrcholní představitelé separatistů jsou rusové. Tak kdo tady vyvolává válku?

4 0
možnosti

Autor tím chtěl zřejmě říci, že se Ukrajina pokusila poslat na Rusko rakety, Rusku se ten útok pravděpodobně podařilo zažehnat a nepokusilo se o protiútok, o což se někdo snažil (ale nepovedlo se mu to). Rusko v tomto případě není jediný agresor, pane Aulický, měl byste méně sledovat českou televizi a zajímat se, jak o situaci informují "nezávislá", byť prozápadní média (CNN, BBC);-)

1 2
možnosti

Chtěla bych některé diskutující upozornit na "drobný" detail. Každá běžná raketa je balistická raketa, pokud nemá křídla a nevyužívá aerodynamického vztlaku, což je typické pro letadlo a popř. křídlaté střely obvykle zvané "střely s plochou dráhou letu". Je to o tom, že raketa se podobně jako vystřelená kulka nebo hozený kámen pohybuje po balistické křivce. Slovo balistická tedy není synonymem něčeho jako ničivá, výkonná, destruující, fašistická, imperialistická  ;-) apod.

6 2
možnosti

A ještě dodatek:  I rakety, které vystřelují raketomety (od Kaťuša až po Grad) jsou balistické rakety.

1 1
možnosti

L81u10k23a92s 39C32o67d75r

2. 8. 2014 16:43

Diky za tenhle clanek. Uvedomi jsem si, jak je dulezite peclive proverovat uchazece o statni obcanstvi CR. Doufam, ze v tomto smeru provedou ceske urady prislusne kroky.

7 6
možnosti

Přesně tak, demokracii si rozvracet nenecháme.

Jediná pravda je to, co říkají v televizi.

4 0
možnosti

raketa s doletem 80km není středního doletu , natož balistická, vůbec nechápu co jste tím článkem chtěl říct

2 2
možnosti

také nad tím přemýšlím :-)

0 0
možnosti

tak nějak nevím - ale úterý 27.července byla alespoň v Německu NEDĚLE a také zprávu CNN o raketách hledám zatím marně.

 

Třeba mi pan autor poskytne odpovídající link na CNN!

1 0
možnosti

Z96d21e75n66a 75K77o85č15í

1. 8. 2014 11:18

Nemohu vám pomoci, ale dám vám aktuální jiný link ;-):

Domobranci objevili nedaleko stanice Verhunka v Luhanské oblasti na východě Ukrajiny úlomky bojové hlavice balistické rakety, která úplně nevybuchla, sdělil agentuře RIA Novosti ve středu telefonicky vojenský velitel Luhansku Sergej Gračov.

„Byl jsem tam a ta hlavice tam leží. Je velká, o něco menší než já, i když já jsem vysoký metr osmdesát osm“, řekl Gračov.

Včera oznámil televizní kanál CNN s odvoláním na zdroje v americké rozvědce, že ukrajinské silové složky začaly používat v průběhu bojových akcí na východě balistické rakety. 

Mluvčí zpravodajského centra Rady národní bezpečnosti a obrany Ukrajiny Andrij Lysenko dnes tuto zprávu dementoval.

Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2014_07_30/Luhansti-domobranci-nasli-ulomky-balisticke-rakety-1997/

1 1
možnosti

Naprostý blábol s vypovídající hodnotou limitně se blížící Aštarovi Šeranovi a jeho ještírkům .... Rv:-/

3 3
možnosti

Z88d39e22n70a 77K82o36č65í

1. 8. 2014 13:37

tím bych si vůbec nebyla tak jistá !!

1 2
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.