Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeste by nam rusky pan blogger mohl vysvetlit, co by si jeho vlast pocala bez penez za plyn a za ropu? 

Ty totiz tvori 52% ruskeho rozpoctu. Cim by je sira Rus nahradila? Exportem automobilu nebo kopii nemeckych valecnych motocyklu BMW jen sotva.

At je Ruska federace rada, ze od ni ten plyn a ropu nekdo kupuje. I kdyz je to treba Ukrajina za pujcene penize. 

Na kolena a podekovat, nebo nebudou penize na vyplaty zelenych muziku, dalsi agresivni akty a podobna zverstva.

0 7
možnosti
MP

Z vás mluví neovladatelná zášť k celému Rusku. Mně Ukrajina nepřijde nějak moc jiná, dá se hodit v podstatě do jednoho pytle s Ruskem. Navíc se vám to kecá, vy tu ropu a plyn neodebíráte. Rusko nepadlo na kolena kvůli jinším problémům, nepadlo by ani dneska. Já nikoho na kolenou vidět nepotřebuji, jen mám obavy, abychom na těch kolenou nebyli brzo my, a to z různých důvodů.

4 2
možnosti
PB

..... bejt teda jako vlastenec, bych vodmítnul všecky půjčky a milodary a pro demokraciu a svobodu třeba aj umrznul,- šak bych tem ruskejm parchantům konečně ukázal, že si bez teho jejich plynu možu demokraticky a svobodně umrznout jak chcu já sám a né pod jejich diktátem ..... Slava Ukrajině, Slava hrdinům, Slava zmrzlým !!!R^

6 1
možnosti
LC

pane Ivane Novotný, paní Marie Vás požádala , zda by jste nám neosvětlil úlohu pana Kondakova jako agenta , pokud nelžete , budu rád za důkazy , díky

4 4
možnosti
LP

L10u97k65á79š 78P54e90c34h12a

31. 10. 2014 17:56

Byl to právě Jaceňuk, kdo vyhrožoval před několika měsíci embargem na ruský plyn. Nedomyslel ale, že je na něm závislá část Evropy. Byl to výkřik do tmy a naše média byla v klidu jako by se nás to netýkalo. Ono je vůbec divné, že nikdo postoje ukrajinské vlády v otázkách tranzitu nekritizuje. Viníkem je Ukrajina, ale za všechno může Rusko.

9 0
možnosti
IN

BIS nas nevaruje pred agenty Ruska jako je Sergej Kondakov nadarmo. Tento agent  Kremlu se opravdu snazi.

4 12
možnosti
MP

Jestli pan Kondakov zkresluje fakta, tak buďte tak laskav a pomozte nám to taky odhalit. Jestli je to ale pravda, tak proč to osočování? Mně tedy hodně zajímá, jestli se bude ukrádat náš plyn. Honem bych se vydala s nůší do lesa nasbírat pár polínek. V Bulharsku nešel kvůli Ukrajině plyn a dost lidí to tam odskákalo na životě, hlavně staří a nemocní. Moc se to ale nerozmazovalo.

9 1
možnosti
MD

Dobry clanek na aktualni tema.

8 5
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.