Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J87i13r47i 93B74i29l43i50n55a

5. 11. 2014 16:01

Zadna Donecka republika neexistuje. Petro zije na Ukrajine, kde se volby konaly o tyden drive. Ale v tech Petro volit nemohl, protoze jejich usporadani zabranili mistni fasiste, kteri ve spojeni s ruskymi agresory tuhle cast Ukrajiny prave ovladaji.Rv

0 0
možnosti
MT

"Když se vám zachce oficiálně založit třeba spolek, stačí dát dohromady pár lidí, sepsat protokol a zaregistrovat se. A je to. Máte svoji organizaci, ústav, pravidla a tak dále." Škoda že to nikdo neřekl Petrovi z Doněcku. Kdyby to byl býval věděl dřív, tak by se určitě vyhnul tomu nedorozumění s násilným obsazením úřadů a rozpoutáním občanské války.

4 0
možnosti
Foto

dlouhé fronty před volebními místnostmi byly, kromě jiného také proto, že těch místností bylo žalostně málo a také proto, že se v nich vydávaly sociální karty, které jinde nejsou k mání.

4 1
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.