Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠP

Bohužel většina milovníků Ruska příliš dlouho v mládí četla Krásu nesmírnou...Kostěj nesmrtelný se jim vryl příliš do paměti.

1 0
možnosti
Foto

Chyba  Putin cely konflikt vyvolal, ridil a podporoval. Nese na nem lvi podil viny ,a ma krev na rukou. Diskuteri, placeni Kremlem, sedici cele dny na diskuzich moje mineni urcite neovlivni a doufam, ze nejsem sama. Jinak jsem cetla predevcirem ve FAZ, ze ruske hospodarstvi stagnuje a inflace je 7,5 procent. Dve vedouci ruske banky hospodarili bez tento rok bez zisku a kdyz pripocteme naklady na Krym a na neustale vojenske manevry, tak cele to dobrodruzstvi bude Putina hodne stat. Duveru zapadu uz ztratil. Takze, jestli vyhral? A Ukrajina smlouvy s EU stejne podepsala.

0 2
možnosti
BM

No, hádat se s vámi nebudu neboť nedokážete uznat fakta. A Ukrajina podepsala, teprve čas ukáže zda to bylo správné rozhodnutí. Pokud mohu mít svůj soukromý názor, tak do pěti let bude chtít od smlouvy odstoupit. A Rusko na tom bude podstatně lépe nežli v současné době.

Hezký den

2 0
možnosti
PP

Každá velmoc měla na konec vždy tragický konec. A to čeká za nedlouho i USA a nic stím neudělá ani jejich armáda rozlezlá po celém světě !!!

1 0
možnosti
Foto

To byste si pral, ze? Aby tak nedopadlo Rusko. V tom slavnem svazu ma Putin jen Belorusko a Kazachstan. Vsichni ostatni chteji do EU.

0 0
možnosti
JT

Teda vy pisete jak Yoda mluvi. Taky davate sloveso na konec.

0 0
možnosti
JN

J69o66s48e83f 17N48o90v91á73k

26. 6. 2014 14:21

Víte co mi připoměl Váš závěrečný odstavec o tom, jak jste šťastný, že se dnes v Evropě méně střílelo?

Chamberlainův proslov, se kterým se vracel z Mnichova.

1 0
možnosti
ZD

R^R^ beze slov...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

2 0
možnosti
JN

politika není sport politice se nemá fandit... ach jo... díky tomuto fanouškovskému přístupu máme v TV zápas, ale v realitě okrádají ruku v ruce náš lid

ÚSVIT EU[>-]

0 1
možnosti
PB

..... jasně, stručně, výstižně, - netřeba komentovatR^

2 2
možnosti
SN

:-)  Souhlas !  Putin to nezačal .  JE to výborný šachista a hlavně....má super nervy a Krym mu už nikdo nevezme !  Tak rozhodli obyvatelé, kteří nechtějí žít ve zbídačené a rozkradené Ukrajině. Ale jsou tam ještě zdroje, které se dají vyssát. O to jde těm, kteří Majdan rozpoutali !  R^R^R^

12 11
možnosti
MM

Putin je génius. Kdybychom takového představitele měli místo stávajících primitivů co jim čouhá sláma z bot!

Putin dokázal Rusko vytáhnout z gorbačovskojelcinovského marasmu a teď je Rusko znovu na cestě stát se světovým hegemonem.

A je to tak jen a jen dobře!

13 12
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.