Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P46a41v44e51l 64H79o74l52e21c

28. 9. 2014 13:58

tak neoficiálně těch obětí bylo přes 200.. ví to každej člověk v oděsse..stačí se zeptat:-(

0 0
možnosti
Foto

DOKONČENÍ:

Svými skutky se stávajíantagonistickými nepřáteli ZÁKONŮ BOŽÍCH BOŽÍ DUCHOVNÍTROJICE stejně jako se odklonili od idee komunisté, a bylo Bohempřipuštěno, že je vystřídali programoví nepřátelé –imperialisté, kteří nectí kromě hromadění kapitálu a skrzeněj i ovládání mas ani náhodou ZÁKONY BOŽÍ!!!

0 0
možnosti
Foto

ŘÍŠE ZLA -USA  se svými všehoschopnými a nenávistí prosycenými lidsky zvrhlými lidmi, s EU iv ČR je natolik zaslepena nenávistí ke slovanským bratrům asestrám z RF, že pozbyla zbytky moudrosti, což dokladuje na tomto blogu.iDNES.cz.

Chce pouze ničit a ničit buďsankcemi ekonomickými, či lživými v duchu služebnictví ďáblovizasvěcenými a oddanými plně jeho praktikám. Nelíbí se jim nášslovanský bratr SergejKondakov a nasazují mu psí hlavu a posílají jej do horoucíhopekla, kterému oni aktivně slouží. Jsou jen malým krůčkemvzdáleni od zvrhlostí, které se dopustili ukrajinštíbanderovci-nacionalisté-fašisti v Oděse v 21 století léta páně2014.

Pravda jím v článku o realitě vOděse vyslovená: Oděsa: vyšetřování skončeno, zapomeňte jedráždí a jejich reakce jdou v duchu svého pána, který ovládáříší zla, takže se podobají jednomu tak zvanému služebníkulidu na Brně 12 s příjmení RENÉ PELÁN, který také slovně askutky hanobil hroby padlých bojovníků za naši svobodu ve druhésvětové válce ze SSSR- (RF) v místě Brno 12-Královo Pole odnacistických okupantů a vůbec se za své slova ani činy nestydído současnosti a naše pseudodemokracie s aplikací psychického,právního a finančního teroru proti poctivým občanům, je natakové „ZBOHATLÍKY VE SLUŽBÁCH LIDU“ zvrhlíky krátká,neboť skrze korupci jsou zákony tvořeny pro jejich cíle a zájmyna úkor poctivých prací se živících občanů, kteří sespravedlnosti domoci nemohou z důvodů nedostatku financí, délkytrvání soudních procesů a zvrhlých Zákony Boží nectícíchexekučních zákonů, kde je možné při prodlení několika dnůterorizovat prosté občany skrze lidské zákony jdoucí proti DuchuZÁKONA BOŽÍHO. Je smutnou realitou i u tak zvaných křesťanskýchstran jako je KDU-ČSL, že neplní úlohu budujícího prvku vespolečnosti, ale BOHU ŽEL i s některými duchovními vůdcikřesťanů podléhají nenávistným komentářům, které boříidee v Písmu Svatém nám zanechané jako dobrý návod na život odStvořitele Světa. Svými skutky se stávají antagonistickýminepřáteli ZÁKONŮ BOŽÍCH BO

1 0
možnosti
JR

J43a20r96a 91R16a84n58k

9. 9. 2014 19:08

Russian aircraft buzz Canadian frigate - Toronto Sun

http://www.torontosun.com/2014/09/08/russian-aircraft-buzz-canadian-frigate

13 hours ago - Three Russian military aircraft have buzzed a Canadian frigate in the Black Sea. ... The HMCS Toronto was operating as part of a NATO reassurance ... plane and two Su-24 fighter jets participated in the Russian exercise.

News for russian SU24 yesterday around HMCS ...

Russia denies military jets approached Canadian frigate ...

The Globe and Mail ‎- 3 hours ago

Russian military aircraft are buzzing the Canadian frigate HMCS Toronto and other ... exercise in the Black Sea – low-level flyovers that signal Russia is watching ... as saying two Russian military aircraft - an SU-24 fighter jet and an AN-26 ... The three best TIFF bromance moments you didn't see last nigh

Doufam, ze je Vam a Vasi embasade jasne, ze sankce z kanadske strany proti Rusakum budou mnohem tvrdsi....

2 6
možnosti
Foto

Tak vidite, Kondakov uz predem tusi, ze vysetrovani havarie malajskeho letadla bude k nicemu. 

Ja si naopak myslim, ze odbornikum na letectvi k necemu bude. Narozdil od laiku, kteri se technickymi detaily tak nezabyvaji a staci jim priznani ruskeho zvrhlika Girkina-Strelkova, ktery se sestrelem chlubil. 

Co se tyce Odesy, to je opravdu krasne a mirumilovne mesto. A snad takove i zustane. Staci, aby tam Putin v dobe konani fotbaloveho zapasu znovu neposlal provokovat sve hrdlorezy. A aby si nechal svoji slavnou armadu doma. Ukrajinci ani nikdo jiny ji k nicemu nepotrebuji.

4 4
možnosti
JR

J78a16r47a 39R48a37n69k

10. 9. 2014 5:22

Hlavne se zdejsim soudruhum nelibi pravda....pokud ano, tak ta ruska PravdaRv;-O

1 1
možnosti
VD

Nechápu proč autor článku,zůstává v ČR.At se vrátí do svého milovaného,demokratického Ruska a neotravuje tady.Rusáci se po Evropě rozlezájí jak šváby.Byl jsem před 14 dny v Praze a bylo tam tak o 75%mín spoluobčanů pana Kondarova než před válkou na Ukrajině.Byla nádhera se nemuset dívat na ty arogatní,buranské rusacké ksichty co si myslí,že jim patří celý svět.Kam rus šlápne 100let tráva neroste.[>-]

4 4
možnosti
JR

J27a42r41a 92R66a51n63k

10. 9. 2014 5:23

Cele tohle jeho blogovani je zbabele:-/ Protoze by v Rusku nesmel psat svobodne!!!!!!

2 2
možnosti
VM

Volynští  Češi  co přišli   z  Ukrajiny  referují: Dloubhno před začátkem války  německé obyvatelstvo  Ukrajiny   zača.loíé vyvřaždovatz  Židy.

 Čechům pak nařídili je pohřbít

3 1
možnosti
VM

Před 2 světovou  válkou  vedl  jednu stranu politiky  Vlasov. Ti poprabvovali kde koho. Poláky<> Židy. Atd.

2 0
možnosti
VM

Nechápu, čemu se autor diví..

0 0
možnosti
Foto

P85e49t95r 74K58o61z20á80k

9. 9. 2014 13:50

Hold musíme počkat až na to nejhorší, až ta chátra, která mělo toto svinstvo na svědomí, snad jednou konečně jednomyslně prohraje a přestane deformovat všechna vyšetřování a trousit mediální lži. Pak se snad dovíme skutečnou pravdu. V opačném případě ji nikdy znát nebudeme ... to je dnes jasné. Stejné to bude i s letem MH17.

Ostatně, jedna řečnická otázka: Pokud by nacistické Německo svou 3. Říši ve 40. letech minulého století udrželo a porazilo spojence, slyšeli bychom dnes něco o nějakém holokaustu?? Asi taky ne, co? Rv

8 0
možnosti

Vynikající analogie. Přesně proto se nikdy nevyšetří svinstva, která udělali separatisté a ruská armáda na východě Ukrajiny.

5 10
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.