Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... viděl jsem, poutavé, vše vysvětlující. Západ Ukrajiny je natolik zmasírován propagandou Kijeva, že i ty dědky v maskáčích a sandálech pokládá za pravidelné jednotky RUS army ....... využíváte dobré zdroje, piště dál ! R^

5 0
možnosti
VL

Doporučuji osvojit si, že v ČR je jedná o Kyjev, ju?!

0 2
možnosti
SN

:-) Zmíněné video jsem viděl, je  hovořeno rusky, trochu jsem rozuměl. Ale o to víc byly vypovídající vyděšené obličeje těch, kteří mu tento živý vstup umožnili !  NEbral si servítky, všichni byli jak opaření a tvrdě se do něj obořil hlavně chlap v maskáčích se zakrytým obličejem .     R^R^R^

0 0
možnosti
TJ

Kde se dá na internetu sehnat návod jak sestřelit velké dopravní letadlo nebo vojenskou helikoptéru, pokud jsem špatně vyzbrojený civil? Jedna věc je co se píše a druhá co se opravdu děje. Pokud tedy jsou separatisté špatně vyzbrojeni a jedná se o civilisty, tak si zřejmě ukrajinská armáda sestřeluje letadla a vrtulníky sama nebo lže a padá jí letectvo díky špatnému technickému stavu či neschopností pilotů.

1 0
možnosti
JT

kdyby jste absolvoval dvouletou základní vojenskou službu, tak by jste se tak hloupě neptal

1 0
možnosti
VL

Propaganda je různá. Soustřeďme se na detail, kdo v batalionu bojuje:

V řadách praporu působí i bojovníci z kavkazských regionů.Bojů o doněcké letiště se minulý týden účastnilo i patnáct Osetinců. AgentuřeReuters to potvrdili sami ozbrojenci.

"Mojí osobní motivací je náboženství, obranapravoslavného křesťanství před Západem," říká Oleg, který přišel zeSeverní Osetie. "V roce 2008 nás zabíjeli a Rusové nás zachránili. Přišeljsem splatit dluh," přizvukuje v narážce na krátkou válku Gruzie s RuskemOlegův spolubojovník z Jižní Osetie, který své jméno nesdělil.

Ve Vostoku bojovali i Čečenci, podle ozbrojenců už ale odjeli. "Čečenci už tu nejsou. Odjeli ve čtvrtek se zraněnými a mrtvými. Mezi Čečenci byla jen jedna oběť," řekl Chodakovskij, podle nějž šlo o pouhé dobrovolníky.

http://www.reuters.com/article/2014/06/01/us-ukraine-crisis-vostok-idUSKBN0EC1LL20140601

K moravskému hrdinovi, který se připojil k batalionu Vostok: Dobojů se podle informací médií zapojil v uniformě Batalionu Vostok. Tam majíúdajně bojovat ozbrojenci z kavkazských zemí. „Já přišel z Česka. Vím, žepřijeli i lidé z Itálie, Srbska a mnoha jiných zemí," http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/brnan-v-barvach-separatistu-ukrajinci-vsechny-v-nemocnici-postrileli-20140620.html

0 0
možnosti
PB

...... doporučuji osvojit si slovo "kontraktor" a nemusíte se soustředit na detail, ju ?!

1 0
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.