Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J72i12r11i 52M67a41l69i27n50a

13. 7. 2014 20:48

To je sranda. Pro ceske komunisty, pro ktere byl Klaus az donedavna diky privatizaci ztelesnenim samotneho dabla je Vasik najednou  hrdinou.

Stacilo aby zesenilnel a postavil se na stranu fasisty Putina. :-)

1 4
možnosti
JM

Copak panove Blazku a Lansky ? Vy jste poskakovali radosti, kdyz Vasik privatizoval ? ;-)

0 0
možnosti
MC

Klaus je Klaus tak, jak to řekla kdysi do médií jeho žena Lívie. Lidská malost a závist vede lidi do otěží. Závist, která je hlavní součástí české veřejnosti s tou V.Klaus nikdy nebojoval a to netřeba rozumným Čechům nikterak zdůrazňovat. V.Klaus je jediným opravdovým politikem českého lidu a nejvyšší polistopadovou osobností. Žádný hrdina socialistické práce dnešní většinové, nejen české společnosti to nedokázal a ani nedokáže svou populistickou tyranií ve zdravém rozumu nikdy zvrátit.

3 1
možnosti
MK

Jako satira dobré, protože máte pravdu; Klaus je největším sebestředným panákem-Čechem, který se kdy v těchto končinách narodil. Stručně řečeno - škůdce národa č.1 !!!

0 3
možnosti
KB

Václav Klaus má mojí úctu, že říká o tom puči pravdu a že se nenechá zastrašit. Ukrajinská ambasáda v ČR reprezentuje nikým nevolenou vládu, která se dostala k moci násilím a jejiž násilí bylo navíc podporováno a financováno cizími mocnostmi. Údajně podle majdanistických diplomatů "zločinný" prezident Janukovyč je stále legitimním prezidentem Ukrajiny, protože jeho násilné sesazení odporovalo ukrajinské ústavě a porušilo všechny elementární demokratické zásady.

4 2
možnosti
MK

Autore, autore, to, že je Klaus pořád stejný neznamená, že má pravdu. Ano je to pořád stejný škůdce národa č.1 . Ukrajinská ambasáda mu nediktuje, co má říkat, ale kritizuje ho za jednostrannou proruskou propagandu ( i v jiných kauzách stál Klaus vždy na straně Ruska) a na to má plné právo. Nevím, jak škodil tomuto státu před 89. , ale po něm se dá jeho působení v různých funkcích označit za morální bahno.

2 3
možnosti
MT

Ve 48. vas zadratovali, v 68. okupovali, drancovali a okradali vas, na 40 let vam naordinovali bolsevismus. A stejne se nekterym porad styska.

5 1
možnosti
MM

To je jak zavirované CD-ROMY.

0 1
možnosti
MM

Klaus má právo hlásat svoje demagogie a ukrajinská ambasáda má právo ho diplomaticky poslat do háje. Proč z toho dělat kovbojku?..

7 4
možnosti
MM

Gorbačov nazval Putina diktátorem a vy furt o břitkém hnusném západu, který vše zavinil, že by i Gorbačov se přiřadil k břitkému západu?

7 5
možnosti
ZK

Z45d32e17n29a 82K72o67č48í

12. 7. 2014 21:12

žije tuším ve Švýcarsku ;-)

2 0
možnosti
Foto

Klaus měl pravdu a Západ se to ani nesnažil skrývat.

12 3
možnosti
MM

Klaus, to je diagnóza a ne pravda, ten ať zaleze do svých tunelů. Z naší země učinil ementál a osvobodil tunelbarony. Klaus ztratil punc etiky a morálky, ať raději mlčí ten tuneldědek.

5 9
možnosti
BD

Ještě malý dodatek. Putin je nyní na velmi důležité cestě v Latinské Americe. Podepsané dohody budou mít celosvětový dopad. A tady se tváříme,jako,že se nic neděje. Děje se moc. A cesta zpět již není.

9 2
možnosti
RH

Ano zatím se dohodl s Castrem, že Rusko dodá nějaký obilí.. To bude mít celosvětový dopad. R^

10 4
možnosti
BD

Putin mi není opravdu sympatický,ale jeho administrativa je skoro dokonalá.Klaus mi v současnosti také není vůbec sympatický, ale má naprostou pravdu. A zvěrstva na Ukrajině pohnou celámi světovými dějinami.Lidé si více všimnou i zvěrstev v Africe,Latinské Americe i v USA.A ledy se konečně pohnou.V

9 5
možnosti
HJ

Myslíte?  Když dějinami nepohnuly ani  mnohonásobně větší zvěrstva rusů v Čečně, tak ani tyto.

4 4
možnosti
  • Počet článků 129
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2357x
Jsem filmař, dokumentarista. Kameraman, střihač, režisér.
Pocházím z Ruska, přesněji řečeno, ze Sovětského svazu. Když jsem pracoval jako kameraman a režisér, politiky jsem se stranil. Ale za "perestrojku", na konci 80. let minulého staletí musel jsem zúčastnit procesu velkých společenských změn. Od té doby se hodně zajímám o politiku a vliv "velké" politiky na život obyčejného občana.
Přestěhoval jsem do Česka v půli 90. let, postupně jsem se vrátil do branže. Ale zájem o politiku jsem neztratil.
Zažíváme velké změny. Už zase. Musím se k tomu vyjadřovat.